Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies.


Porseleinen schaal ass. 9,5 cm 2 stks

7,30 € *

3,65 € per Stuk

Leveren aan 28. April **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Vul je kamerdecoratie aan met een maritieme Zuidzee-noot! De porseleinen schaal is een prachtige klassieker die elke kamer vult met een leuk vakantiegevoel. U kunt bijvoorbeeld de decoratieve schaal op uw salontafel in de woonkamer, op een plank in de studeerkamer of in een houten kom in de badkamer plaatsen.

Met de glanzende porseleinen laag zien de mariene sieraden er ook echt nobel uit en harmoniëren perfect met fijn zand, wat drijfhout en decoratieve stenen, bijvoorbeeld. U kunt dus ook een prachtige onderwaterdecoratie voor uw etalage verwijderen en deze vervolgens aanvullen met de chique porseleinen schaal.

De porseleinen schaal wordt naar je huis gestuurd als een dubbele verpakking, met één schaal wit gekleurd en de andere in turkoois, terwijl de uiteinden van beide zijn gemarkeerd met een bruine kleur. Bovendien zijn de schelpen exact hetzelfde en hebben ze een grootte van ongeveer 9,5 centimeter. U kunt de schalen dus ook gebruiken voor handwerk, bijvoorbeeld als u een zitgedeelte in uw onderwaterontwerp voor uw feestkelder wilt ontwerpen. Lijm eenvoudig de schelpen aan de muur met een beetje zand, een visnet en wat hout. Uw gasten zullen versteld staan!

Afmeting:
ca. 9,5 cm
Kleur: bruin, turkoois, wit
Materiaal: porselein
Aantal: ca. 2 stuks


google_translate
* alle prijzen incl. 21 % BTW, excl. Verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.