Plant plug kip kleurrijke decoratie plug hout hen paasdecoratie 14st

10,40 € *

0,74 € per Stuk

Levering tot 2. Februari **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Verfraai uw paasdecoraties met de kleurrijke kip als tuinplug!

De decoratieve pluggen van het nobele decoratiemerk Viana overtuigen door hun slimme ontwerp en de opwindende verandering van houtfineer naar natuurlijke kleuren en kleurrijk schilderwerk. Dankzij de vele kleurvariaties kunnen de sierduivinnen in de bloemendecoraties voor Pasen de paaseieren gemakkelijk bijhouden! Elk houten figuur is uitvoerig vormgegeven met een extra uitgestanst oog, een echte veer en een bijgevoegde vleugel en zit op een houten stok die je indien nodig eenvoudig kunt inkorten.

Ben je dol op vroege bloeiers op de vensterbank? - Wat dacht je van een versiering van de eerste lentebloemen in alle kleuren. Trendy cachepots voor Pasen zouden prachtige vaten zijn die zijn gemodelleerd naar gebarsten eierschalen. Leg nu gewoon de vrolijke kippen in de grond, plaats hier en daar een gekleurd plastic ei - en je zult overweldigd worden door de paasbloesems met gekleurde bloempinnen!

Maar ook in de tafeldecoratie van natuurlijke materialen, in een tegen weersinvloeden beschermde plantenbak naast de deur, in een paasarrangement of in een boeket bloemen voor Pasen zijn deze plantpluggen een grote hit!

De bloemenplug met de schattige hennen wordt assorti geleverd van 14 stuks in zeven kleuren. Het pakket bevat dus twee stuks van elke kleur. De totale lengte met houweel is ongeveer 22,5 centimeter. Het decoratiefiguur zelf heeft een breedte van ongeveer 7,5 en een hoogte van 7 centimeter.

Afmeting kip: ca. 7,5 cm x 7 cm
Totale lengte: ca. 22,5 cm
Kleur: natuur, wit, groen, geel, lichtblauw, roze, paars, grijs, oranje
Materiaal: hout, veren
Aantal: 14 stuks, 2 per kleur
Fabrikant: Viana ®
Art.-nr.: 12140
Gewicht: 0,44 kg
Levering tot: 2. Februari **

meer item foto's

Plant plug kip kleurrijke decoratie plug hout hen paasdecoratie 14st
Plant plug kip kleurrijke decoratie plug hout hen paasdecoratie 14st
* Alle prijzen incl. 21 % BTW Excl. verzendkosten. Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.