Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Penhouderset met cowboymotief H 6-12cm

10,65 € * 3,55 € * U spaart 67% (7,10 €)

Levering tot 2. Oktober **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Wat een slim en praktisch geschenk voor het begin van school! De penhouderset met cowboymotief bestaat uit drie afzonderlijke containers van verschillende hoogtes die aan elkaar kleven en zijn gemaakt van stevig, opvouwbaar karton. Dit betekent dat de houder ook na schooltijd gemakkelijk kan worden opgevouwen en ingepakt.

Maar de penhouder zorgt ook voor orde op het bureau in de kinderkamer: potlood, puntenslijper, kleurpotloden, gum, kompas, driehoek en vulpen vinden hun plaats duidelijk en zijn altijd bij de hand. Dit geeft je een geweldig souvenir om naar school te gaan wanneer je vrienden kennis maken met je kind. Bovendien past de houder voor de pennen gemakkelijk in de schooltas en maakt een geweldige indruk bij de klasgenoten dankzij de geweldige cowboyfoto!

De penhouder met cowboymotief heeft ongeveer de afmetingen 14 x 12 x 4 centimeter gevouwen. Na opening zijn de drie zeshoekige pennenbakken ongeveer 6, 9 en 12 centimeter hoog en hebben ze allemaal een diameter van ongeveer 9 centimeter. De grappige, kleurrijke foto aan de buitenkant toont verschillende kleine cowboys, die soms paardrijden en soms stieren in het midden van de prairie en gelukkig glimlachen.

Afmetingen gevouwen: ca. 14 cm x 12 cm x 4 cm
Uitgevouwen hoogte: ca. 6 cm, 9 cm, 12 cm
Uitgevouwen diameter: ca. Ø9cm
Kleur: rood, blauw, bruin, groen, wit, grijs, zwart
Materiaal: karton
Hoeveelheid: 1 st

Art.-nr.: 57849
Gewicht: 0,29 kg
Levering tot: 2. Oktober **

meer item foto's

Penhouderset met cowboymotief H 6-12cm
Penhouderset met cowboymotief H 6-12cm
Penhouderset met cowboymotief H 6-12cm
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.