Paasmand van takjes, naturel, gewassen wit Ø13cm 3st

12,65 € *

4,22 € per Stuk

Levering tot 2. Februari **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Wat een geweldig idee! Deze natuurlijke, discreet gewassen in witte paasmand bestaat uit echte takken en is een prachtig handwerkartikel. Wat een geweldig idee! Deze natuurlijke, discreet gewassen in witte paasmand bestaat uit echte takken en is een prachtig handwerkartikel. Doe-het-zelfvrienden kunnen meteen beginnen met het realiseren van hun eigen ideeën over een sfeervolle paasdecoratie, omdat het nest uit het VIANA-assortiment al naar je toe komt. Het bestaat uit delicate wijnstoktakken die subtiel in kleur worden ondergedompeld en vervolgens in de vorm van een nest worden vastgebonden. Dit creëerde een wirwar van stijl die er echt uitziet alsof het slim is geconstrueerd door een paar vogels.

Alles wat je nu nodig hebt is inspiratie en natuurlijk de juiste gebruiksvoorwerpen om dit artistiek geweven vogelnest in een hoogtepunt voor Pasen te veranderen. In ons assortiment vindt u zeker wat u zoekt. Wat dacht je bijvoorbeeld van paasgras in verschillende kleuren, bij voorkeur sisal? Je kunt het nest er eenvoudig mee versieren. Versier nu naar hartenlust de deconest, bijvoorbeeld met echte, kleine kwarteleitjes in verschillende kleuren of grappige paashaasfiguren. Nu ontbreekt alleen nog een traktatie en het zoeken kan beginnen. Eenmaal gevonden, hebben ze een geweldige tafeldecoratie die de lente lang in uw huis zal houden.

Je krijgt de paasmand gemaakt van takken in de natuur, wit gewassen in een praktische set van 3. Elk nest is ongeveer 7 centimeter hoog en heeft een diameter van ongeveer 13 centimeter.

Diameter : ca. Ø13 cm
Hoogte : ongeveer 7 cm
Kleur : natuurlijke kleuren, wit
Materiaal : hout
Aantal : 3 stuks

Opmerking: accessoires en decoratieve artikelen die op productafbeeldingen worden getoond, maken geen deel uit van het assortiment, tenzij ze uitdrukkelijk zijn inbegrepen.

Fabrikant: Viana ®
Art.-nr.: 63607
Gewicht: 0,5 kg
Levering tot: 2. Februari **

meer item foto's

Paasmand van takjes, naturel, gewassen wit Ø13cm 3st
Paasmand van takjes, naturel, gewassen wit Ø13cm 3st
Paasmand van takjes, naturel, gewassen wit Ø13cm 3st
* Alle prijzen incl. 21 % BTW Excl. verzendkosten. Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.