Paaseieren met duwers, lente, vrolijk paasei, eieren met gezicht 2st

12,20 € *

6,10 € per Stuk

Levering tot 2. Februari **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Deze blije kerels heb je graag bij je tijdens de paasbrunch!

De twee goedgehumeurde eieren hebben lange, dunne metalen poten die eindigen in grappige pantoffels. Het ene ei draagt konijnenschoentjes, het andere schoentjes in de vorm van kippen. De witte eieren op pootjes hebben een kleine stompe neus, roze wangen met sproeten en glimlachen met gesloten ogen. Een van de decoratieve eieren heeft wimpers. Ook al zijn de eieren nog geen kip, ze hebben al een eerste veer op hun kop! De indrukwekkende hoofdtooi past bij het eierlichaamwit.

Leg de siereieren op de paastafel of op de vensterbank. Zelfs in een arrangement van een kaarsversiering en een pot vroege bloeiers staan de paasdecoratiefiguren erg leuk op een dressoir of een plank.

Of maak je dierbaren blij met de grappige eierfiguren! Leg de eieren met je schoenen en gezicht in de paasmand als je op zoek bent naar Pasen, of geef de eieren in een klein voorjaarsarrangement af als je naar Pasen gaat.

De witte decoratieve eieren komen in een set van 2 naar je toe. De set bevat een ei met konijnenschoentjes en een met kip-look schoentjes. Met veren op de eierkop hebben de paasfiguren een totale hoogte van ongeveer 15-16 centimeter. Een ei met poten zonder hoofdtooi is ongeveer negen centimeter hoog. Alleen al de siereieren hebben een hoogte van ongeveer 5,5 centimeter met een diameter van ongeveer 4,5 centimeter.

Tip: Combineer de leuke eifiguren met plantenschaaltjes in de vorm van eierhelften met en zonder pootjes of grappige paaskippen met veren uit ons assortiment!

Totale hoogte met veren: ca. 15-16 cm
Hoogte van het ei met pootjes: circa 9 cm
Ei grootte: ca. 5,5 x 4,5 cm
Materiaal: kunststeen, metaal, veren
Kleur: wit, roze, zwart, grijs, rood, geel
Aantal: 2 stuks in een set
Art.-nr.: 560911-009-101
Gewicht: 0,42 kg
Levering tot: 2. Februari **

meer item foto's

Paaseieren met duwers, lente, vrolijk paasei, eieren met gezicht 2st
Paaseieren met duwers, lente, vrolijk paasei, eieren met gezicht 2st
* Alle prijzen incl. 21 % BTW Excl. verzendkosten. Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.