Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Paaseieren met bloemmotief madeliefjes en narcissen blauw, groen gips assorti 2st

6,75 € *

Levering tot 2. Oktober **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Wilt u uw paasdecoraties laten bloeien? - Met deze mooie paaseieren kun je dit in een mum van tijd laten gebeuren!

De groene siereieren met een blauwe achtergrond zijn elk versierd met een driedimensionale weergave van een bloemsoort. Een ei draagt het motief van tere madeliefjes, twee van de getoonde bloemen zijn al open en twee in de gesloten positie. Het andere paasei toont drie charmante narcissen in het wit. Een bijzonder hoogtepunt is de glitter op het gele gebied in het midden van de bloesem.

Leg eieren met andere paaseieren in blauw, groen en wit in het midden van een krans van wilgen- of appeltakken. - Bloeiende takken van forsythia passen ook goed bij het motief van de mooie gipsen eieren. Je kunt de eieren met bloemmotief ook los gebruiken als decoratie op je vensterbank of als tafeldecoratie. Of je kunt de bloemeieren voor Pasen tot een lenteachtig arrangement bewerken.

Je kunt ook de knappe paaseieren weggeven. Plaats de decoratieve eieren eenvoudig tussen de gekleurde eieren in de paasmand voor de ontvanger.
De paaseieren met floraal motief komen in een set van 2 naar je toe. Je ontvangt een ei met een madeliefjesmotief en een met narcissen. Elke pleister van Paris Egg heeft een hoogte van ongeveer 8 centimeter en een diameter van ongeveer 6 centimeter.

Hoogte: ongeveer 8 cm
Doorsnee : ca. Ø6cm
Kleur: blauw, groen, wit, geel
Materiaal: gips van Parijs
Aantal: 2 stuks gesorteerd
Art.-nr.: 562332-000-909
Gewicht: 0,46 kg
Levering tot: 2. Oktober **

meer item foto's

Paaseieren met bloemmotief madeliefjes en narcissen blauw, groen gips assorti 2st
Paaseieren met bloemmotief madeliefjes en narcissen blauw, groen gips assorti 2st
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.