Paasdecoratie lentekrans oudroze Ø25cm lentedecoratie

5,70 € *

Levering tot 2. Februari **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Een donzige lentedroom als paasversiering: De lentekrans in oudroze geeft een luchtige, zachte toets aan je lentedecoratie op tafel, op de deur of op het raam. De krans bestaat uit echte veren in een delicate kleur. Ze zijn bevestigd aan een stevige kunststof ring, die ook nog eens erg licht en volledig onzichtbaar is.

Zet de paaskrans op een rieten mand of een paasmand! Echte eieren en decoratieve figuren van porselein zoals kippen en konijnen, die dit jaar trendy zijn met veren boa, passen hier goed bij. U kunt ook een of meerdere zijden linten aan de sierkrans bevestigen en deze aan de deur of een kransstandaard hangen. Daarnaast ziet de verenkrans er ook heel bijzonder uit als huwelijksdecoratie. Voor de perfecte tafeldecoratie vind je de lentekrans in andere maten en kleuren in onze winkel. Wat dacht je bijvoorbeeld van een combinatie van twee lentekransen in roze en wit?

Totale diameter: ca. Ø25cm
Diameter ring: ca. Ø16cm
Hoogte: ca. 1,5 cm
Kleur: oud roze
Materiaal: kunststof, veren, touwtje
Hoeveelheid: 1 stuk
Art.-nr.: 660258-22
Gewicht: 0,33 kg
Levering tot: 2. Februari **

meer item foto's

Paasdecoratie lentekrans oudroze Ø25cm lentedecoratie
Paasdecoratie lentekrans oudroze Ø25cm lentedecoratie
* Alle prijzen incl. 21 % BTW Excl. verzendkosten. Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.