Paasdecoratie lentekrans oudroze Ø18cm lentedecoratie

3,90 € *

Levering tot 2. Februari **

Gewoonlijk klaar voor verzending binnen 24 uur

Nog maar 7 in voorraad.

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Fluffy paasdecoraties: De kleine lentekrans in oudroze is een prachtig accessoire voor luchtige lentedecoraties. De echte veren zijn zorgvuldig geverfd en vastgebonden op een plastic ring die volledig in de pluisjes verdwijnt. Als je de krans wilt gebruiken om op te hangen, kan er eenvoudig een zijden lint of satijnen lint aan worden bevestigd.

De sierkrans met kwarteleitjes zit al in een paasmandje op het sierbordje. Misschien voeg je een konijn of een kip toe als bewaker? Deze decoratieve figuren zijn ook dit jaar een geweldige paastrend met verendecoraties. Of wat dacht je van de paaskrans als border voor een mooie bloempot met vroeg bloeiende bloemen? Omdat oudroze witte bloemen echt laat stralen, is de verenkrans ook ideaal als huwelijksdecoratie. Vind je het leuk om aan veren te sleutelen, kijk dan eens naar de grotere verenkransen en de andere kleuren in de winkel!

Totale diameter: ca. Ø18cm
Diameter ring: ca. Ø11cm
Hoogte: ca. 1,5 cm
Kleur: oud roze
Materiaal: kunststof, veren, touwtje
Hoeveelheid: 1 stuk
Art.-nr.: 660257-22
Gewicht: 0,31 kg
Levering tot: 2. Februari **

meer item foto's

Paasdecoratie lentekrans oudroze Ø18cm lentedecoratie
Paasdecoratie lentekrans oudroze Ø18cm lentedecoratie
* Alle prijzen incl. 21 % BTW Excl. verzendkosten. Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.