Paasdecoratie konijn om hout te strooien wit, natuur strooi decoratie paashaas 96st

13,45 € *

0,14 € per Stuk

Levering tot 2. Februari **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Zoveel kleine konijntjes! En de een leuker dan de andere! De konijntjes om te strooien in wit en naturel gekleurd hout bieden een heldere, vriendelijke paasdecoratie voor op tafel.

De decoratieve figuren van het luxe merk Viana zijn stuk voor stuk met uiterste precisie uitgestanst, waarbij elk konijn op een wip zit en versierd is met een van de twee opengewerkte bloemmotieven. Voor meer variatie zijn er ook twee zeer verschillende typen opgenomen in voor- en zijaanzichten.

U kunt de kleine konijnenfiguren niet alleen gebruiken om op tafel te strooien, maar ook voor handwerk: ze zijn geschikt om op te naaien of kunnen met hete lijm op vilt of hout worden gelijmd. Zo tover je een leeg glas door upcycling met een viltstrip of stukjes stof en dit houten konijn om tot een mooie lantaarn voor je paastafel - met deze ecologische variant sluit je ook helemaal aan bij de decoratietrend!

En als je nu echt enthousiast bent over deze schattige konijntjes om te strooien, dan vind je in onze winkel een bijpassende strooi-decoratieset met kippen en vogels - dit maakt de tafeldecoratie nog gevarieerder!

De verstrooiende paashazen worden geleverd in een plastic doos van 96 stuks. Elke doos bevat 8 verschillende motieven, aangezien elk konijn is inbegrepen in de kleur wit en naturel en met een hart en een bloem aan de voorkant en zijkant. Je krijgt dus 12 stukjes van elk figuur. De paashazen zijn ongeveer 3,5 centimeter groot.

Grootte: ongeveer 3,5 cm
Kleur: wit, natuurlijke kleuren
Materiaal: hout
Aantal: 96 stuks, gesorteerd
Fabrikant: Viana ®
Art.-nr.: 12145
Gewicht: 0,38 kg
Levering tot: 2. Februari **

meer item foto's

Paasdecoratie konijn om hout te strooien wit, natuur strooi decoratie paashaas 96st
Paasdecoratie konijn om hout te strooien wit, natuur strooi decoratie paashaas 96st
* Alle prijzen incl. 21 % BTW Excl. verzendkosten. Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.