Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Organza lint Bordeaux 7mm 50m

5,50 € *

0,11 € per m

Levering tot 2. Oktober **

Gewoonlijk klaar voor verzending binnen 24 uur

Nog maar 3 in voorraad.

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Dit sprookjesachtige organzalint in Bordeaux schijnt net als de lippen van Sneeuwwitje: het bijna transparante decoratieve lint is de beste manier om kleine, romantische geschenken vast te binden of om liefdevol ontworpen trouwkaarten te versieren.

Denk maar aan rode rozen voor de verjaardag of Valentijnsdag, die de finishing touch krijgen met het stoffen lint, dat aan de rand wordt versterkt door een stabielere zelfkant. Of stel je een feestelijk kerstarrangement of een mooie kerstkrans voor: houten kegels, rode kaarsen en gouden kerstballen in combinatie met groenblijvende hulst of dennentakken, waarrond het nobele lint was gewikkeld. Bovendien kunt u het decoratieve lint gebruiken om kerstballen, kleine decoratieve kerstmannen en rendieren van vilt of maretak overal in het appartement op te hangen op de mooiste tijd van het jaar. Een must voor alle kerstvrienden!

Het organzalint in Bordeaux meet ongeveer 7 millimeter breed en 50 meter lang, is gemaakt van 100% polyamide en is gewikkeld op een plastic spoel.

Breedte : ongeveer 7 mm
Lengte : ongeveer 50 meter
Kleur : bordeaux
Materiaal : 100% polyamide

Art.-nr.: 9654-007-26
Gewicht: 0,2 kg
Levering tot: 2. Oktober **

meer item foto's

Organza lint Bordeaux 7mm 50m
Organza lint Bordeaux 7mm 50m
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.