Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies.


Oester met parel en mica om op te hangen 10,5 cm

4,55 € *

Leveren aan 28. April **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Een maritieme en zomerse decoratie zoals deze kunstmatige oester om op te hangen met parel en mica zorgt altijd voor een gezellige sfeer in elk huis! De decoratieve schaal is exact gemodelleerd op zijn natuurlijke tegenhanger, tot in detail verwerkt en bestaat uit de hoogwaardige kunsthars polyresin. Met de decoratieve oester, ook wel Ostreidae genoemd, kunt u zelfs de verschillende groeifasen zien, die worden voorgesteld door voren, groeven, kleine bultjes en zelfs zeepokken.

Je kunt dus pas bij de derde of vierde blik herkennen dat dit een nepshell is. Het binnenoppervlak is geschilderd in parelmoer, besprenkeld met zilverachtig mica en heeft een kunstmatige, ronde parel die ook in parelmoer glanst en daar is gelijmd. Met het glanzende satijnen lint kun je je raamdecoratie prachtig verfraaien of een maritieme flair creëren in de badkamer als je de schaal aan de spiegel hangt.

De oester met parel en mica om op te hangen zit in een kleine plastic zak en heeft een totale lengte van ongeveer 22 centimeter met het lint. De oester zelf heeft een lengte van ongeveer 10,5 centimeter en de parel heeft een diameter van ongeveer 1,5 centimeter.

Totale lengte: ca. 22 cm
Oestergrootte: ca. 10,5 cm
Bead diameter: ca. Ø 1,5 cm
Kleur: lichtbruin, parelmoer, wit, zilver
Materiaal: polyresin, kunststof, satijn
Hoeveelheid: 1 st


google_translate
* alle prijzen incl. 21 % BTW, excl. Verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.