Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Octopus om op te hangen blauwe, witte houten octopus Maritieme zomerdecoratie 8st

8,55 € *

1,07 € per Stuk

Levering tot 6. Augustus **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Zomerdecoratie met octopus: De kleine houten octopus tuurt nieuwsgierig naar de toeschouwer uit zijn grote ogen. De talrijke tentakels in deze maritieme decoratie van het kwaliteitsmerk VIANA zijn buitengewoon mooi. De omtrekken zijn heel precies uitgestanst en de nerf van het hout is nauwelijks zichtbaar onder de kleur, waardoor de decoratie er nog natuurlijker uitziet. Omdat de maritieme decoratie al is voorzien van een lange hanger, kun je deze direct gebruiken.
Creëer een sfeervolle raamfoto of laat de decoratieve octopus aan een staande lamp bengelen. Je kunt de octopus natuurlijk ook met een kleine spijker aan de muur bevestigen of hem gewoon aan een fotolijstje met vakantiefoto's laten hangen. Maar je kunt met deze zeedieren ook heel snel een groene plant onder water verplaatsen.
Vooral kinderen zullen genieten van deze maritieme decoratie om op te hangen. Daarom is het vriendelijke zeemonster precies de juiste zomerdecoratie voor etalages en winkels, bijvoorbeeld als je kindermode, strandmode of badspeelgoed aanbiedt! Omdat er in deze productserie ook ankers en zeepaardjes zitten, kunnen ook zonder problemen grotere decoraties gemaakt worden, zoals een visnet vol echte schelpen en onderwaterdieren van hout!
De vriendelijke octopus in wit of lichtblauw is ongeveer 15 centimeter hoog en breed. U ontvangt een tweekleurige set van acht stuks - vier maritieme hangers in elke kleur.
Hoogte en breedte van de figuur: ongeveer 15 cm
Totale hoogte met hanger: ca. 26cm
Kleur: lichtblauw, wit
Materiaal: kunststof
Aantal: 8 stuks, 4 van elke kleur
Art.-nr.: 12553
Gewicht: 0,35 kg
Levering tot: 6. Augustus **
Octopus om op te hangen blauwe, witte houten octopus Maritieme zomerdecoratie 8st
Octopus om op te hangen blauwe, witte houten octopus Maritieme zomerdecoratie 8st
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.