Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


OASIS® NatureSource baksteen steekschuim 23cm × 11cm × 7cm 10st

12,70 € * 10,90 € * U spaart 14% (1,80 €)

1,09 € per Stuk

Levering tot 6. Augustus **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Dit steekschuim van OASIS® is een echte wereldprimeur!

De OASIS® NatureSource baksteen bestaat voor 20% uit biobased grondstoffen*, waarbij het natuurlijk alle beproefde positieve eigenschappen heeft van het populaire groene steekschuim.

De schuimsteen is een product van de hoogste kwaliteit en overtuigt naast zijn goede zuigkracht en watervasthoudend vermogen ook door zijn fraaie uiterlijk. Met zijn bruine kleur kan het plug-in mos creatief worden gebruikt als contrastmiddel voor bijzonder individuele werkstukken, vergelijkbaar met de schuimstenen uit de BLACK-serie!

Gebruik het natte schuim als praktische ondertapijt voor tafeldecoraties voor feestelijke gelegenheden of ontwerp statige rouwbloemen voor herdenkings- en uitvaartplechtigheden.

Gemarkeerd met het "biobased" label en het "DIN-getest" keurmerk, hebben de OASIS Nature Score steekschuimstenen een neutraal en transparant keurmerk voor productkwaliteit en het aandeel biobased koolstof, om het zoeken naar hulpbronnenbesparende producten en als documentair naslagwerk over het gebruik van biobased grondstoffen en regelmatige controle van de productie.

Met de noviteit van OASIS ontvangt u steekschuimstenen voor verse bloemen van de hoogste kwaliteit, die vooral in de zin van duurzaamheid zijn geproduceerd!

Opmerking: Accessoires en decoratieve artikelen die op de productafbeeldingen worden weergegeven, zijn niet bij de levering inbegrepen, tenzij ze uitdrukkelijk zijn inbegrepen.

* DIN EN ISO 14021 bewijst 20% biobased ingrediënten, waarvan 13% geverifieerd biobased koolstof volgens DIN EN 16785-1, testcentrum TÜV Rheinland. Zuigtijdtoleranties mogelijk.

Baksteenmaat: ca. 23 × 11 × 7cm
Kleur: bruin
Materiaal: nat speldschuim
Aantal: 10 stuks in een set
google_translate
Art.-nr.: 10-01122
Gewicht: 1,1 kg
Levering tot: 6. Augustus **
OASIS® NatureSource baksteen steekschuim 23cm × 11cm × 7cm 10st
OASIS® NatureSource baksteen steekschuim 23cm × 11cm × 7cm 10st
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.