Nestje Vis Wit 4cm 48st

5,80 € *

0,12 € per Stuk

Levering tot 13. December **

Gewoonlijk klaar voor verzending binnen 24 uur

Nog maar 1 in voorraad.

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Maritieme decoratie is erg trendy en met deze verdwaalde vis in het wit kun je een beetje Noordzee-gevoel in je huis geven! De fijne visfiguren bestaan uit een dunne plak hout en tonen een vis aan de zijkant met kleine inkepingen. Naast de vinnen zie je ook de zoete mond van de houten figuur, die de vorm heeft van een kussende mond. U kunt bijvoorbeeld eenvoudig de houten vis in het midden van de tafel strooien voor een heerlijke vismaaltijd in uw huis om de gasten voor te bereiden op de komende maaltijd.

Het is echt praktisch dat de houten figuur van beide kanten kan worden gezien en daarom niet speciaal hoeft te worden opgesteld. Je kunt de vis ook in een kom doen met een kaars, een rotanbal of een miniatuur van een vuurtoren. Maar de houten vis ziet er ook bijzonder slim uit als handwerkmateriaal: plak het op een plantenbak, een geschenkpakket of een wenskaart, bijvoorbeeld. Maar je kunt ook de decoratieve vissen, schelpen, wat zand, drijfhout en een klein houten schip gebruiken om een geweldige zeedecoratie te maken die iedereen zal betoveren. Blijf creatief en probeer het eens!

De zwerfvis in het wit wordt geleverd in een doos met in totaal 48 stuks. Elke vis is hetzelfde en is ongeveer 4 centimeter lang.

Lengte:
ongeveer 4 cm
Kleur: wit
Materiaal: hout
Aantal: 48 stuks

Opmerking:
Accessoires en decoratieve items die op productafbeeldingen worden getoond, maken geen deel uit van het assortiment, tenzij ze uitdrukkelijk zijn inbegrepen.


Art.-nr.: 630043-11
Gewicht: 0,25 kg
Levering tot: 13. December **

meer item foto's

Nestje Vis Wit 4cm 48st
Nestje Vis Wit 4cm 48st
Nestje Vis Wit 4cm 48st
* Alle prijzen incl. 21 % BTW Excl. verzendkosten. Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.