Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Natuurlijke haverbundel 1 bundel decoratieve haver

3,65 € *

Levering tot 2. Oktober **

Gewoonlijk klaar voor verzending binnen 24 uur

Nog maar 2 in voorraad.

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Als je op zoek bent naar een sfeervolle natuurlijke inrichting, blijf je zeker bij dit havermout! De bundel echte haver, die in het Latijn ook Avena wordt genoemd, werd na het oogsten zorgvuldig gedroogd en vervolgens in elkaar gezet om een bundel met een touw te vormen.

Met deze korrel kunt u bijvoorbeeld de vitrine en etalage van uw bakkerij versieren. Maar deze decoratieve haver is ook prachtig als kamerdecoratie voor uw restaurant, brouwerij of restaurant. Dit natuurlijke item is een zeer goede keuze, vooral als onderdeel van een rustieke wanddecoratie voor uw restaurant of in uw feestkelder!

De natuurlijke haverbundel bestaat uit verschillende afzonderlijke rietjes en is ongeveer 70 centimeter groot en ongeveer 200 gram in gewicht. Zowel grootte als gewicht zijn onderhevig aan natuurlijke schommelingen. Met zijn groen-gele natuurlijke kleur, ziet het graan er heel fris uit en past het ook prachtig in een Thanksgiving- of herfstdecoratie en ondersteunt zo de rijke en krachtige sfeer. Maar je kunt de haver ook gebruiken als rekwisiet of als toneeldecoratie voor je film- of theaterproductie!

Afmeting:
ongeveer 70cm
Gewicht: ongeveer 200 gram
Kleur: natuurlijke kleuren
Materiaal: haver, gedroogd, draad
Hoeveelheid: 1 bos

Art.-nr.: 1485
Gewicht: 0,31 kg
Levering tot: 2. Oktober **

meer item foto's

Natuurlijke haverbundel 1 bundel decoratieve haver
Natuurlijke haverbundel 1 bundel decoratieve haver
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.