Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies.


Mosselen Strombus Luhuanus 1 kg

12,10 € *

12,10 € per kg

Leveren aan 28. April **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Een absolute must voor elke zomerdecoratie: deze schelpen met de Latijnse naam Strombus Luhuanus zien er prachtig uit vanwege hun vorm, kleur en parelmoer oppervlak! De echte mosselschelpen hebben een conische vorm die aan de bovenkant iets taps toeloopt en de karakteristieke gleuf aan de zijkant. Bovendien is elke schaal gestreept in zijn natuurlijke kleur bruin en wit en vult daarom aan met wat zand en drijfhout, dat u vervolgens kunt samenstellen om een sfeervolle maritieme decoratie te creëren.

Voeg vervolgens een kleine decoratieve vuurtoren, een houten schip of visfiguren toe en toon het hele ding op uw vensterbank. Het is ook een leuk idee om de mosselen losjes op het midden van de eettafel te strooien. Dit is vooral goed als je vrienden uitnodigt voor een heerlijke vismaaltijd! Je kunt ook bloempotten, fotolijsten en badkamerkasten decoreren met wat ambachtelijke lijm.

De mosselen met de Latijnse naam Strombus Luhuanus worden geleverd in een zak met een totaal van 1 kg en kunnen een grootte hebben tussen ongeveer 4 en 8 centimeter.

Let op: dit is een NATUURLIJK PRODUCT ! Dit kan betekenen dat het product een grote natuurlijke schommelingen en dus de vorm, kleur, grootte, breedte, lengte en diameter van de aangegeven maten afwijken!

Grootte: ongeveer 4 cm - 8 cm
Kleur: natuurlijke kleuren
Materiaal: limoen
Gewicht: ongeveer 1 kg


google_translate
* alle prijzen incl. 21 % BTW, excl. Verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.