Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies.


Mosselassortiment naturel 500g

4,80 € *

9,60 € per kg

Leveren aan 28. April **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Dankzij dit schelpassortiment in de kleuren van de natuur, vindt een exotisch zeegevoel zijn weg naar uw huis. Als je een van de doe-het-zelf-liefhebbers bent, moet je deze shell-mix zeker eens bekijken! Wat is er mooier tijdens de warme dagen dan maritieme zomerse decoraties die ons doen dromen van een strandvakantie en een frisse zeebries? U kunt dit bereiken met deze selectie van natuurlijke handwerkartikelen volgens uw wensen. Het uitgebreide fonds bestaat uit zeer verschillende zeeschelpen, sommige langwerpig en gekarteld, maar ook glad en rond. Natuurlijk zijn alle behuizingen zorgvuldig schoongemaakt en zijn ze verder natuurlijk; de gladde behuizingen zijn ook zacht gepolijst.

Met hun speciale designtaal en buitengewone details fascineren deze decoratieve schelpen steeds opnieuw! De natuurlijke items zijn absoluut een prachtige scatter-decoratie waarmee u een tafel kunt versieren voor een zomerfeest in de open lucht. De exotische decoratieve schelpen kunnen ook worden gebruikt om een prachtige Potpourri-decoratie op te roepen. Neem een grote glazen fles in de hand, waarin u de decoratieve schelpen vult, evenals een grof touw van jute - u hebt al een individueel decoratief element dat u op een dressoir of in de badkamer kunt plaatsen.

Het Muschel-assortiment in naturel wordt geleverd als decoratieset met een totaal van 500 gram. De schelp kan ongeveer 3 tot ongeveer 7 centimeter groot zijn.

Let op : dit is een natuurlijk product ! Dit betekent dat het product onderhevig is aan natuurlijke schommelingen en daarom in vorm, kleur, grootte, breedte, lengte en diameter kan verschillen van de opgegeven afmetingen !

Afmeting : ca. 3-7 cm
Kleur : natuurlijk
Materiaal : schelpen
Gewicht : ca. 500 gram


google_translate
* alle prijzen incl. 21 % BTW, excl. Verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.