Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Moneta laat limoen 50gr

8,45 € *

16,90 € per 100 g

Levering tot 2. Oktober **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Deze chique limoenkleurige Moneta-bladeren zijn de skeletachtige bladeren van de Pennywort, ook bekend als het muntkruid. De bijna ronde bladeren zijn zo gedroogd en geconserveerd dat de bladnerven opvallen en het blad zelf er bijzonder origineel uitziet. Het echte plantenblad is stabiel en breekt niet zo gemakkelijk uit elkaar, dus je kunt het verwerken in een verscheidenheid aan decoratie-ideeën.

Een mogelijkheid is om de bladeren in het midden van de tafel te strooien voor een herfstdecoratie en om uw eettafel liefdevol en levensecht te versieren. De echte plantenbladeren kunnen ook worden gepresenteerd en gepresenteerd in een kom met andere natuurlijke decoraties zoals mos, sisal en hout. Je kunt ook een gevestigde tafeldecoratie als een kaars benadrukken als je de decoratieve bladeren er losjes omheen legt. Je kunt de voorbereide plantenbladeren ook op een wenskaart plakken als ornament en je geliefden hiermee verrassen!

De zogenaamde Moneta-bladeren in de kleur limoen worden geleverd in een kleine doos van ongeveer 50 gram. Zoals met elk natuurlijk product, varieert de grootte van de individuele bladeren ongeveer tussen 4 en 6 centimeter.

Let op : dit is een natuurlijk product ! Dit betekent dat het product onderhevig is aan natuurlijke schommelingen en daarom in vorm, kleur, grootte, breedte, lengte en diameter kan verschillen van de opgegeven afmetingen !

Grootte: ongeveer 4 cm - 6 cm
Kleur: limoen
Materiaal: bladeren van de pennywort
Hoeveelheid: ca. 50 gram

Art.-nr.: 121p
Gewicht: 0,1 kg
Levering tot: 2. Oktober **

meer item foto's

Moneta laat limoen 50gr
Moneta laat limoen 50gr
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.