Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Moneta laat goudgeel 50g

8,45 € *

16,90 € per 100 g

Levering tot 2. Oktober **

Gewoonlijk klaar voor verzending binnen 24 uur

Nog maar 18 in voorraad.

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Deze gedroogde Moneta-bladeren zijn fantastische natuurlijke items die u kunt gebruiken voor knutselen en decoreren in de herfst. Door hun ronde vorm en de filigraanbladaders lijken ze enigszins exotisch, terwijl het feloranje perfect past bij de kleurrijk gekleurde bladeren in de herfst. Bovendien zijn de fijne bladeren zorgvuldig voorbereid, zodat ze relatief stabiel zijn en creatief kunnen worden verwerkt. Plak bijvoorbeeld de Moneta-bladeren op een herfstkrans met gouden physalis, rode bessen, stro en weelderig groen mos.

Een arrangement van deze of soortgelijke natuurlijke items wordt ook prachtig verbeterd door de exclusieve bladeren. Afgezien daarvan kun je ze op tafel spreiden als tafeldecoratie, bijvoorbeeld voor Thanksgiving, en ze combineren met eikels, kastanjes en pompoenen. Of je kunt ze rangschikken in een groot glas, een platte decoratieve kom of een glazen vaas en ze indirect verlichten met een reeks lichten. Je kunt ook creatief worden door de goudgele bladeren aan de buitenkant aan een glazen theelichthouder te binden of te lijmen.

De gele Moneta-bladeren worden geleverd in een doos met een totaalgewicht van 50 gram en variëren in vorm en grootte. Deze laatste varieert van ongeveer 2 tot 5,5 centimeter.

Let op : de sponzen zijn natuurlijke producten . Dit betekent dat de producten onderhevig zijn aan natuurlijke schommelingen en daarom in vorm, kleur, grootte, breedte, lengte en diameter kunnen verschillen van de opgegeven afmetingen !

Plaatformaat : ca. 2 cm - 5,5 cm
Kleur : goudgeel
Materiaal: voorbereide bladeren
Inhoud : 50 gram

Art.-nr.: 03p
Gewicht: 0,1 kg
Levering tot: 2. Oktober **

meer item foto's

Moneta laat goudgeel 50g
Moneta laat goudgeel 50g
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.