Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Moneta bladeren rood 50g

8,45 € *

16,90 € per 100 g

Levering tot 2. Oktober **

Gewoonlijk klaar voor verzending binnen 24 uur

Nog maar 18 in voorraad.

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Deze Moneta-bladeren in rood zijn de gedroogde bladeren van de pennywort afkomstig uit Europa en Azië, die op verschillende manieren worden gebruikt, vooral in droge flora en voor handwerk. Ze worden gekenmerkt door een mooie ronde vorm en een heldere, levendige kleur en werden ook bereid in een speciaal proces. Hierdoor zijn de filigraanbladaders duidelijk zichtbaar, terwijl de fijne bladeren tegelijkertijd een zekere stabiliteit hebben gekregen, waardoor ze probleemloos kunnen worden verwerkt.

Het donkerrood van de Moneta-bladeren is een fantastische aanvulling op een kleurrijke herfstdecoratie. Versier met de bladeren, bijvoorbeeld een rustieke Thanksgiving-krans voor de deur, een prachtig boeket bloemen met zulke heldere bloemen als zon en korenbloemen of een langdurige droge opstelling voor de ladekast, de vensterbank of de logeerkamer. De bladeren kunnen ook worden gebruikt om creatieve ambachten zoals collages en individuele wenskaarten te implementeren. En als het iets speciaals zou moeten zijn voor een feest, zoals een mijlpaalverjaardag of een Thanksgiving-feest, gebruik dan de vellen als originele plaatskaarten.

Een doos met een inhoud van ongeveer 50 gram wordt meegeleverd. De rode Moneta-bladeren zijn anders gevormd en groot, de grootte varieert van ongeveer 2 tot 5,5 centimeter.

Let op : de sponzen zijn natuurlijke producten . Dit betekent dat de producten onderhevig zijn aan natuurlijke schommelingen en daarom in vorm, kleur, grootte, breedte, lengte en diameter kunnen verschillen van de opgegeven afmetingen !

Plaatformaat : ca. 2 cm - 5,5 cm
Kleur : rood
Materiaal: voorbereide bladeren
Inhoud : 50 gram

Art.-nr.: 10p
Gewicht: 0,1 kg
Levering tot: 2. Oktober **

meer item foto's

Moneta bladeren rood 50g
Moneta bladeren rood 50g
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.