Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Moneta-bladeren abrikoos 50g

8,45 € *

16,90 € per 100 g

Levering tot 2. Oktober **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Als u op zoek bent naar een kleine blikvanger voor uw tafeldecoratie, dan zijn de Moneta-bladeren in Abrikoos de juiste keuze voor u! Deze natuurlijke decoratie zijn de echte bladeren van het centkruid die zorgvuldig zijn geoogst, gedroogd en vervolgens geverfd in deze feloranje kleur. Hoewel de bladeren dun zijn, hebben ze een bepaalde stabiliteit en kunnen ze ook gemakkelijk worden verlijmd.

De decoratieve bladeren zien er bijvoorbeeld erg goed uit op een wenskaart, een collage of zelfs op een bloempot en harmoniëren prachtig met zomerse en herfsttonen. Je kunt ook een draad aan de bladeren toevoegen en ze vervolgens ophangen als een slimme raamdecoratie. Bovendien kunnen de bladeren van het muntkruid ook in een decoratieve kom worden geplaatst en worden gecombineerd met herfstdecoraties zoals noten, bladeren en houten stukken.

De abrikooskleurige Moneta-bladeren worden geleverd in een plastic doos van 50 gram. Als een natuurlijk product hebben de bladeren iets verschillende maten, die tussen de 4 en 6 centimeter kunnen zijn.

Let op : de sponzen zijn natuurlijke producten . Dit betekent dat de producten onderhevig zijn aan natuurlijke schommelingen en daarom in vorm, kleur, grootte, breedte, lengte en diameter kunnen verschillen van de opgegeven afmetingen !

Grootte: ongeveer 4 cm - 6 cm
Kleur: abrikoos
Materiaal: bladeren van de pennywort
Hoeveelheid: ca. 50 gram

Art.-nr.: 41p
Gewicht: 0,1 kg
Levering tot: 2. Oktober **

meer item foto's

Moneta-bladeren abrikoos 50g
Moneta-bladeren abrikoos 50g
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.