Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Minibal paars met bloemen Ø12cm 1 st

3,20 € *

Levering tot 2. Oktober **

Gewoonlijk klaar voor verzending binnen 24 uur

Nog maar 18 in voorraad.

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Betover je tuintafel met deze chique mini-bal in paars met bloemen! De kunstplant bestaat uit een kleine roosterbal waaraan veel kunstbloemen met een groene stengel zijn bevestigd. De bloemhoofdjes zijn gekleurd in groen of paars en zien er erg levendig en zomers uit in deze kleurencombinatie. U kunt de zachte decoratieve bal eenvoudig in het midden van een tafel plaatsen of met een kleine decoratieve kom schikken.

En als je een kleine tafelvaas met een brede opening hebt, kun je de bal daar plaatsen - met slechts een paar eenvoudige stappen heb je een buitengewone tafeldecoratie opgeroepen die niet iedereen heeft. Je kunt de bloemenbal ook los op een vensterbank leggen of sfeervol in je badkamerdecoratie verpakken. Het mooie van deze plantenbal is dat hij is gemaakt van hoogwaardig kunststof en daarom weerbestendig is. U kunt de decoratiebal gebruiken als decoratie voor uw terras, balkon, tuin of entree.

De mini-bal in paars met bloemen heeft een diameter van ongeveer 12 centimeter en kan zelfs worden opgehangen met een klein lichtje om je een fantastische kamerdecoratie te geven. Als je meerdere plastic ballen hebt, kun je ze bijvoorbeeld als wanddecor schikken en vervolgens een lichte ketting gebruiken om er een extravagante wandlamp van te maken!

Diameter : ca. Ø12 cm
Kleur : paars, groen
Materiaal : kunststof
Hoeveelheid : 1 st

Art.-nr.: 800222-LILA-2
Gewicht: 0,17 kg
Levering tot: 2. Oktober **

meer item foto's

Minibal paars met bloemen Ø12cm 1 st
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.