Mini kerstversiering figuren en ballen assorti glas 3cm 9st

1,95 € *

0,22 € per Stuk

Levering tot 13. December **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

De mini-kerstversiering met figuren en ballen is het perfecte decoratie-idee om een adventsarrangement of raamdecoratie klein maar fijn af te ronden! In rood en wit brengen de schattige boomversieringen van glas matte en glanzende mini-kerstballen, twee lachende kerstmannen en een glinsterende dennenboom naar de adventsdecoratie. Met de klassieke gouden hanger kun je de decoratieve figuren en miniballen aan een lint of een stuk draad bevestigen.

Met deze kerstversiering van echt glas kun je zelfs een mini-kerstboom van top tot teen versieren. Dan heb je alleen nog een lichtketting of wat klatergoud en een ster voor de bovenkant nodig - en de glazen decoratie heeft je kleine boom in een kerstdroom veranderd! Maar ook als tafeldecoratie, op een dennentak of als geselecteerde versiering op een kerstcadeau, de glazen figuren staan erg leuk met kerst.

Let op: Accessoires en decoratieve artikelen die op productafbeeldingen worden weergegeven, zijn niet bij de levering inbegrepen.

Diameter: ca. Ø3cm
Hoogte: ca. 3 cm / 4,5 cm / 5 cm
Kleur: Rood, Wit, Gouden, Roze
Materiaal: echt glas, metaal
Aantal: 9 stuks, gesorteerd
google_translate
Art.-nr.: 014392
Gewicht: 0,34 kg
Levering tot: 13. December **

meer item foto's

Mini kerstversiering figuren en ballen assorti glas 3cm 9st
Mini kerstversiering figuren en ballen assorti glas 3cm 9st
Mini kerstversiering figuren en ballen assorti glas 3cm 9st
* Alle prijzen incl. 21 % BTW Excl. verzendkosten. Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.