Memorial bloemisterij

meer categorieën

Exoten

Exoten Exotische bloemen van over de hele wereld zijn onder andere fijne bloemen, planten en palmbladeren, waarvan sommige natuurlijk, gebleekt of gekleurd zijn.

De ongewone vormen van bloemen en bladeren in onze breedtegraden zijn kleine kunstwerken uit de natuur. Deze fijne planten zijn bij uitstek geschikt voor bloemarrangementen, rouwkransen, grafarrangementen en doodskistdecoraties. Ze geven begrafenisjuwelen een majestueuze en waardige sfeer.

Artisjokken, palmbladeren, riet en exotische gedroogde...

Grave sieraden

Grave sieraden Graven versieren is heel gebruikelijk in onze cultuur. Het personaliseren van de laatste rustplaats van een geliefde is ook een belangrijk onderdeel van rouw. Ernstige decoraties en bloemige grafarrangementen kunnen worden gebruikt om de gehechtheid aan de overledene bijzonder goed tot uitdrukking te brengen. Je kunt ook individuele sieraden voor graven bestellen in onze online shop voor een geliefd huisdier.

In de rouwkunst zijn herdenkingsfiguren, plantenschalen voor rouwarrangementen en decoratieve...

Grave vazen

Grave vazen Als onderdeel van het omgaan met verdriet en het bewaren van herinneringen, zijn boeketten en boeketten altijd onderdeel van de rouwcultuur. Met de grafvazen van Floristik24, uw online winkel voor herdenkingsbloemen en begrafenisdecoraties, zorgt u ervoor dat de bloemendecoratie zo lang mogelijk meegaat. Je vindt ook een grote selectie vazen voor het graf, die scoren met zowel fijne achtervolging als hun eenvoud.

Allereerst moeten de grijze grafvazen worden genoemd, die zijn versierd met een roos en een...

Grave voorwaarden

Grave voorwaarden Grave pads in ons assortiment voor herdenkingsbloemisten zijn kant-en-klare gedroogde bloemstukken die ofwel verder kunnen worden verwerkt of als afgewerkte onderdelen kunnen worden gebruikt. Voor verdere verwerking kunnen natuurlijke kussens op rouwkransen, ernstige sieraden en urn sieraden worden geplaatst.

Ernstige kussens zijn geschikt voor ernstige boeketten, urn sieraden, ernstige regelingen en nog veel meer.

Dubbele boeketten met of zonder dennentakken en decoratieve grafkommen kunnen...

Luffa & Moose

Luffa & Moose Loofah en mos zijn uitstekende decoratieve elementen voor herdenkingsfloristry. Maar deze natuurlijke materialen komen ook tot hun recht voor ander gebruik, zoals het versieren van een tafel of het versieren van een tafel.

In ons assortiment vinden bloemisten en decorateurs verschillende natuurlijke vezels en gedroogde planten voor verdere verwerking in de rouwende bloemist en voor allerlei decoratieve doeleinden.Sisalvezels kunnen online worden besteld in veel sterke kleuren en pasteltinten. Natuurlijk...

Plantenbakken voor het graf

Plantenbakken voor het graf In de tijd van rouw en herdenking moet het graf met waardigheid en chic worden versierd. Met de plantenbakken voor het graf van Floristik24, de online winkel voor hoogwaardige begrafenisjuwelen, kunt u uw verdriet en uw gedachten individueel uiten. Vooral als je een tekort aan woorden hebt, is een rijkelijk versierde grafbedekking of rouwplant een prachtige manier om verdriet te uiten. Hier vindt u plantkussens, ruiten en golven, waarvan sommige al zijn versierd met natuurlijke decoraties, evenals harten, kruisen en...

Proteas

Proteas Eiwitten worden veel gebruikt in herdenkingsbloemisten als gedroogde bloemen voor bloemstukken, rouwkransen, doodskisten of ernstige decoraties. De Protea is een majestueuze plant met uitzonderlijk mooie bloemhoofdjes en een veelzijdige uitstraling. Het komt uit Zuid-Afrika en behoort tot het geslacht van zilverboomplanten.

Repens, Grandiceps, Plumosum en Compacta Rosette in felle kleuren en majestueuze vormen

In onze online shop bieden we eiwitten in...

Zwikje

Zwikje Kegels voor Kerstmis en Advent bloemsierkunst

Kegels in allerlei kleuren, vormen en maten zijn populaire decoratieve materialen in de bloemisterij. Dankzij hun ongebruikelijke vormen zijn kegels in bloemstukken een mooie blikvanger. Kegels worden veel gebruikt, vooral in de adventsfamilie, voor kerstarrangementen of voor de begrafenisfamilie.

Spigots zijn verkrijgbaar in onze online shop in een langwerpige, ovale, ronde vorm en soms met puntige uiteinden. De geselecteerde kegels komen uit prachtige...
Bloemisten zijn het meest gevoelig voor rouw en herdenkingsbloemisten. Een rouwkrans of bloemstuk als ernstige juwelen of urnjuwelen moet voldoende de achting van de nabestaanden voor een overledene uitdrukken.

U vindt een grote selectie gedroogde bloemen en natuurlijke artikelen voor fijne begrafenisornamenten in ons assortiment voor herdenkingsbloemen. Onder de categorie Exoten vindt u gebleekte en gekleurde exotische huilende bloemen, het assortiment gebleekte natuurlijke items wordt volledig gepresenteerd in wittinten. Wij bieden ook een scala aan elegante en natuurlijke protea - Voorwaarden als 'voltooid' regelingen voor verdere verwerking.

Onze service: persoonlijke begraafteksten en kranslintafdrukken

Verdriet om iemand bij je in de buurt is iets heel persoonlijks. Een laatste groet in de vorm van begrafenisjuwelen en herdenkingslinten moet individueel zijn en dus persoonlijke gehechtheid aan de overledene uitdrukken.

In onze online lintprinter produceren we niet alleen individuele herdenkingslinten en zwart lint voor ernstige sieraden. Hier vindt u ook talloze begrafenisuitspraken, kranslintteksten, condoleancebrieven en begrafeniscitaten, die helpen om een persoonlijke laatste groet te formuleren op de moeilijkste momenten.


google_translate
Youtube Channel