Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Maritieme decoratieve pluggen, vissen en schelpen aan de stok, mariene decoraties, houten vissen 6st

12,20 € *

2,03 € per Stuk

Levering tot 6. Augustus **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

De maritieme decoratieve pluggen met houten vissen zijn perfect voor het creëren van een aantrekkelijke maritieme decoratie. De vissen en mosselen op de stok kunnen gemakkelijk thuis in bestaande planten worden gestoken om wat vakantiestemming in uw eigen vier muren te brengen. - Met de sfeervolle houten pluggen upgrade je eenvoudig maritieme arrangementen voor een themafeest of decoraties voor een etalage.

De plantpluggen met visversieringen bestaan uit een houten figuur in de vorm van een vis en een lange houten stok. Een witte parel, een stuk tak, een slakkenhuis en dan een stuk hout en een parel in het wit worden afwisselend op de houten stok geregen. De visfiguren zijn ontworpen in drie verschillende varianten: één vis is verticaal gestreept in wit, donkerblauw en lichtblauw, de tweede is donkerblauw met een wit schaalpatroon en de derde in het stel is lichtblauw en heeft gestroomlijnde horizontale strepen in wit . De kop en staartvin van de vis worden elk in een natuurlijke kleur gehouden, de ogen zijn beschilderd en details zoals kieuwen en strepen op de staartvin zijn in het hout gefreesd. Alle vissen zijn aan beide zijden ontworpen zodat de maritieme connectoren in alle richtingen kunnen worden ontworpen.

De geplakte siervissen komen naar je toe in een praktische set van 6 drie keer gesorteerd. U heeft dus een kleine voorraad maritieme pluggen of u kunt ze gebruiken om een groter decoratieschema uit te voeren!

Totale lengte: ongeveer 29,5-30 cm
Afmeting vis: circa 8,5 x 5 cm
Kleur: wit, blauw, naturel, zwart
Materiaal: hout, slakkenhuizen
Hoeveelheid: 6 stuks
Art.-nr.: 560647-000-505
Gewicht: 0,58 kg
Levering tot: 6. Augustus **
Maritieme decoratieve pluggen, vissen en schelpen aan de stok, mariene decoraties, houten vissen 6st
Maritieme decoratieve pluggen, vissen en schelpen aan de stok, mariene decoraties, houten vissen 6st
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.