Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies.


Maritieme decoratieschaal naturel 400g

4,90 € *

12,25 € per kg

Leveren aan 28. April **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Bent u nog op zoek naar een nieuw ontwerpidee voor uw appartement? Wat dacht je van een maritieme decoratie? Deze mix van schelpen gemaakt van natuurlijke schelpen is zo eenvoudig en snel te gebruiken dat je de schelpen alleen in een glazen kom en op je eettafel hoeft te leggen om een prachtige Zuidzeesfeer te creëren.

Je kunt dan wat zand en drijfhout en voilà toevoegen: de maritieme flair heeft zijn weg naar je gevonden, zodat je het geluid van de zee bijna kunt horen. Dus het hele ding past perfect in een glazen vaas als je het eerst met het zand vult en vervolgens de chique mosselschelpen erop legt - dit geeft je een ideale badkamerdecoratie die elke douche een echte ervaring maakt!

De shell-mix als maritieme decoratie wordt bij u thuis geleverd in een netwerk en weegt ongeveer 400 gram. De mosselset bestaat uit vele kleine en middelgrote mossel- en slakkenhuizen, die soms rond, soms glad, soms puntig en soms gegolfd lijken. De maten variëren tussen 5 en 10 centimeter.

Grootte:
ongeveer 5 cm - 10 cm
Kleur: natuurlijke kleuren
Materiaal: schelpen
Gewicht: ongeveer 400 g


google_translate
* alle prijzen incl. 21 % BTW, excl. Verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.