Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies.


Maritieme decoratie zee-egel mix groen zomerdecoratie 30st

23,70 € *

0,79 € per Stuk

Leveren aan 28. April **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Creëer een fascinerende maritieme decoratie met deze groene zee-egels, die als een mix naar je toe komen! De decoratiemix bestaat uit de behuizingen van echte zee-egels die zijn geleegd en schoongemaakt zodat ze als decoratie kunnen worden gebruikt. De indrukwekkende zeedieren worden in technische termen ook wel echinoidea genoemd en worden soms als specialiteit voor starters geserveerd. Bovendien is de kalkstenen schelp altijd een welkome versiering geweest die de toeschouwer doet dromen van de Middellandse Zee en de Stille Zuidzee.

Zo kun je bijvoorbeeld de zeedecoraties op tafel verdelen en een sfeervolle tafeldecoratie creëren voor een heerlijke, lichte vismaaltijd met vrienden. Over het algemeen hebben de schalen een zeer mediterraan effect en kunnen ze in de zomer op elke tuintafel worden gestrooid als tuindecoratie. De zeedecoratie ziet er ook heel mooi uit als slinger als je de decoratieve egels met een koord verbindt en combineert met clamshells!

De zee-egelmix in naturel groen wordt geleverd in een doos met in totaal 30 stuks. De individuele limoenschalen kunnen een diameter hebben tussen ongeveer 5 en 6 centimeter. Ze zijn ook ongeveer 3 tot 3,5 centimeter hoog.

Let op: dit is een natuurlijk product ! Dit betekent dat het product onderhevig is aan natuurlijke schommelingen en daardoor kan afwijken van de opgegeven afmetingen in vorm, kleur, maat, breedte, lengte en diameter!

Diameter: ongeveer Ø5cm - 6cm
Hoogte: ongeveer 3 cm - 3,5 cm
Kleur: groen, wit
Materiaal: limoen
Hoeveelheid: 30 stuks
google_translate
* alle prijzen incl. 21 % BTW, excl. Verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.