Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Maritieme decoratie vuurtoren lichtblauw 34cm

17,75 € *

Levering tot 6. Augustus **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Men stelt zich onwillekeurig deze lichtblauwe houten vuurtoren voor op een kaap romantisch verstoord door stormen. De witgekalkte toren met de ronde bovenkant en de all-round, lichtblauwe band fascineert met tal van details zoals beschilderde ramen, een kleine deuropening en een borstwering. Een groot anker met ingewikkeld jutetouw completeert de nautische decoratie.

Voor het succes van uw zomerse decoratie kunt u volledig vertrouwen op deze maritieme houten decoratie: misschien wilt u de herinnering aan een strandvakantie aan de Noordzee in de woonkamer levend houden? Schik de toren met een paar vondsten, ansichtkaarten of souvenirs die je hebt meegenomen. Een kleine LED-lichtketting ziet er erg sfeervol uit. Zelfs als u op zoek bent naar een zomerse etalagedecoratie, zal dit prachtige stuk onmiddellijk de focus van uw decoratie worden en de aandacht van iedereen op uw assortiment vestigen.

De witte en lichtblauw gestreepte vuurtoren van hout is ongeveer 34 centimeter hoog met de basis. De voetafdruk meet ongeveer 9 × 10 centimeter.

Hoogte:
ongeveer 34cm
Voetafdruk: ca. 9 cm x 10 cm
Kleur: wit, lichtblauw, zwart, lichtblauw
Materiaal: hout, draad, jute
Hoeveelheid: 1 st
Art.-nr.: 861768
Gewicht: 0,73 kg
Levering tot: 6. Augustus **
Maritieme decoratie vuurtoren lichtblauw 34cm
Maritieme decoratie vuurtoren lichtblauw 34cm
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.