Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Maritieme decoratie voor het ophangen van vissen met schelpen hout 18cm

3,20 € *

Levering tot 6. Augustus **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Je krijgt een stukje zee om op te hangen met deze vis van hout en zeeschelpen! De vis is uit een dun houten bord gezaagd en is versierd met geselecteerde schelpen, zeeslakken en echt drijfhout. De maritieme decoratie is volledig gemaakt van natuurlijke materialen en oogt daardoor bijzonder authentiek.

Hang de houten vis aan de muur naast je mooiste vakantiefoto's! Zelfs als de vis in de etalage drijft, zorgt de zeedecoratie ervoor dat je op vakantie wilt, het strand en de zee. Misschien wilt u meerdere houten figuren samenvoegen in een kleine school vissen of complete decoraties om op te hangen met maritieme scatter-decoraties of zeeslakken? Als wanddecoratie siert de houten figuur ook een rustiek visrestaurant, bijvoorbeeld in combinatie met een decoratief visnet. De vissoep smaakt veel beter!

De decoratieve vis met zeeschelpen heeft een lengte van ongeveer 18 centimeter. Het is al uitgerust met een praktische hennepvezelhanger.

Lengte : ongeveer 18 cm
Kleur : natuurlijke kleuren
Materiaal : hout, schelpen, hennepvezel
Hoeveelheid : 1 st
Art.-nr.: 36920-017
Gewicht: 0,43 kg
Levering tot: 6. Augustus **
Maritieme decoratie voor het ophangen van vissen met schelpen hout 18cm
Maritieme decoratie voor het ophangen van vissen met schelpen hout 18cm
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.