Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Maritieme decoratie, reddingsboei met anker, decoratie zwemring Ø14cm

6,75 € *

Levering tot 6. Augustus **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Deze prachtige reddingsboei met anker is een prachtige maritieme decoratie als etalage decoratie voor uw reisbureau of bij de entree van uw restaurant.

Met de decoratieve zwemring met de opdruk "WELCOME ON BOARD" kunt u gasten van harte welkom heten op een strandfeest en op een boottocht!

Maar deze prachtige decoratieve reddingsboei doet niet alleen dienst als scheepsversiering of welkomstbord. - Bevestig de zwemring met ankerdecoratie aan je badkamerdeur en je bezoekers weten meteen waar ze naar toiletten en wasbakken moeten.

Of het nu gaat om baddecoratie of maritieme zomerdecoratie, de reddingsboei wordt geleverd in de typische stijl, verdeeld in kwartieren en omwikkeld met katoenen lint bij de overgangen en rondom. Het katoenen koord wordt ook gebruikt om de sierring op te hangen. Qua kleur is de zwemring aan de boven- en onderkant wit en links en rechts lichtblauw. "WELCOME" is hierboven gedrukt in lichtblauwe letters en "ON BOARD" hieronder. Aan de achterkant van de decoratieve zwemring is een blauw metalen rooster bevestigd, dat de maritieme decoratie afrondt en een mooi contrast vormt met de reddingslijn. - De hele reddingsboei wordt kunstmatig aan de randen gedragen in de stijl van rustieke shabby chic.

De decoratieve zwemring is eenvoudig te combineren met de ring in donkerblauw of de variant zonder anker. In ons uitgebreide assortiment maritieme decoratie-elementen vindt u veel passende accessoires voor uw decoratiearrangementen.

Buitendiameter: ca. Ø14cm
Binnendiameter: ca. Ø8,3 cm
Kleur: donkerblauw, wit, natuur
Materiaal: MDF, katoenen koord, metaal
Hoeveelheid: 1 stuk
Art.-nr.: 561409-000-994HELLBLAU
Gewicht: 0,42 kg
Levering tot: 6. Augustus **
Maritieme decoratie, reddingsboei met anker, decoratie zwemring Ø14cm
Maritieme decoratie, reddingsboei met anker, decoratie zwemring Ø14cm
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.