Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Maritieme decoratie koraal gips wit Ø10cm 2st

11,90 € * 10,50 € * U spaart 12% (1,40 €)

5,25 € per Stuk

Levering tot 6. Augustus **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Fascinerend koraal: breng de filigrane zeedieren naar de badkamer - met deze bedrieglijk echte replica van gips. Er zijn veel redenen om geen natuurlijke koralen te kopen. De levensechte decoratieve koralen zijn daar een van. Of het nu onderwaterlandschap op de plank is of het hoogtepunt van de schelpdecoratie in de badkamer: de kunstmatige koraalsieraden brengen een maritieme sfeer bij u thuis.


Je kunt de koralen ook gemakkelijk schilderen of met verf besproeien. Op deze manier zien ze er nog levensechter uit en passen ze zich aan je zomerse decoratie en stijl aan. Trouwens, individueel schilderen is ook een leuk idee voor handwerk met kinderen. Creativiteit is het enige dat telt en zelfs de kleinste kan niet fout gaan. Je kunt ook veel interessante feiten vertellen over koraalsieraden. Maar ook als je zelf tafeldecoraties wilt maken, zijn er veel ideeën: in een brede glazen kom met zand wordt het koraal een eyecatcher als maritieme decoratie.


Je ontvangt twee witte decoratieve koralen van gips, veilig verpakt in een doos. De zeedecoratie heeft een geschatte diameter van 10 centimeter.


Diameter: ca. Ø10 cm

Materiaal: gips

Kleur: wit

Aantal: 2 stuks

Art.-nr.: 613832-12
Gewicht: 0,86 kg
Levering tot: 6. Augustus **
Maritieme decoratie koraal gips wit Ø10cm 2st
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.