Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Maritieme decoratie hanger schelp windgong op drijfhout tak L65cm

5,05 € * 4,30 € * U spaart 15% (0,75 €)

Levering tot 6. Augustus **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Tedere schelpen drijven in glinsterend paarlemoer op een tak van rustiek drijfhout. De decoratieve schelpen zijn met dunne linten aan de drijfhouttak vastgemaakt in zeven strengen van twee en drie schelpen.

Haal een paradijselijk Zuidzeegevoel in huis met de magische maritieme schelpenwindgong! Je raam of muur versier je met de filigraan schelpdecoratie om op te hangen, maar de mooie schelpen zien er ook prachtig uit vanaf het plafond in de woonkamer of badkamer en zien eruit als een souvenir meegebracht uit verre landen.

Plant u een zomerse barbecue of tuinfeest, hang dan meerdere decoratiehangers met schelpjes op of gebruik de losse strengen als sfeervolle tafeldecoratie. De schelpdecoratie is ook perfect als decoratie in een winkel of als zomerse etalage tijdens het reisseizoen! Natuurlijk kunt u de componenten van de windhond ook gebruiken als verspreide versieringen op een decoratief dienblad of in een vaas - of u kunt ze gebruiken om zomerse arrangementen te maken.

U ontvangt de grote mosselwindgong bestaande uit een drijfhouttak met een lengte van ongeveer 60 centimeter en een ophanging van tape en zeven strengen waaraan in totaal 17 mosselen zijn bevestigd. De totale hoogte van de decoratieve windgong met ophanging is ongeveer 65 centimeter. De mosselen hebben elk een diameter van ongeveer 8-10 centimeter.

Let op:
Dit is een natuurlijk product ! Dit betekent dat het product onderhevig is aan natuurlijke schommelingen en dus qua vorm, kleur, maat, breedte, lengte en diameter kan afwijken van de opgegeven afmetingen !

Accessoires en decoratieve items die op productafbeeldingen worden getoond, maken geen deel uit van het assortiment, tenzij ze uitdrukkelijk zijn inbegrepen.

Totale hoogte: ca. 65cm
Lengte drijfhout: ca. 60cm
Diameter schaal : ca. Ø8-10cm
Kleur: naturel, wit, bruin, parelmoer
Materiaal: natuurlijke schelpen, drijfhout, lint
Hoeveelheid: 1 stuk met ongeveer 17 mosselen
Art.-nr.: 830140
Gewicht: 0,53 kg
Levering tot: 6. Augustus **
Maritieme decoratie hanger schelp windgong op drijfhout tak L65cm
Maritieme decoratie hanger schelp windgong op drijfhout tak L65cm
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.