Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Manchetpapier 37,5 cm 100 m geel

12,80 € *

0,13 € per m

Levering tot 6. Augustus **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Eenvoudig, maar opvallend: een helder boeket van lente komt goed tot zijn recht in dit manchetpapier in geel. Het papier, gecoat met plastic, wordt gekenmerkt door zijn scheur- en natte sterkte, waardoor het de ideale verpakking is voor verse bloemen en kan worden bevestigd aan een dispenser. U kunt het inpakpapier zo nodig met één hand afscheuren en vervolgens in een schattige boeketmanchet vouwen.

Het felgele harmoniseert vooral met prachtige lentebloemen zoals narcissen en tulpen, maar ook een groot boeket zonnebloemen wordt indrukwekkend omlijst door een mooie papieren hoes. Vanwege de breedte is het hoespapier ook ideaal voor het inpakken van een bloempot met een groene of bloeiende plant, die je kunt geven als verjaardagscadeau of als souvenir voor een zomerfeest. Het papier kan worden aangevuld en veilig worden bevestigd met een bijpassende krimp of decoratieve tape. Voor een buitenbarbecue kun je het ook gebruiken als een wegwerp tafelloper, die je mooi decoreert met bloemen en lantaarns.

Het manchetpapier van ongeveer 37,5 cm breed in geel staat op een grote rol met praktische plastic hulpstukken voor bevestiging. Het heeft een totale lengte van ongeveer 100 meter en kan naar wens worden ingekort en bijgesneden.

Let op: onze prijzen zijn exclusief licentiekosten. U bent zelfverwijderend en bent onderworpen aan de wettelijke verplichting om bewijs te leveren!

Breedte: ca. 37,5 cm
Lengte: ongeveer 100 meter
Kleur: geel
Materiaal: papier, plastic

Art.-nr.: m2475gelb
Gewicht: 1,7 kg
Levering tot: 6. Augustus **
Manchetpapier 37,5 cm 100 m geel
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.