Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Lotusbladeren gedroogd natuur droog decoratie lelieblad 50st

10,50 € * 9,00 € * U spaart 14% (1,50 €)

0,18 € per Stuk

Levering tot 2. Oktober **

Gewoonlijk klaar voor verzending binnen 24 uur

Nog maar 17 in voorraad.

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

De lotusbladeren, gedroogd en in hun natuurlijke staat, geven je droge decoratie een oosters tintje. Het lelieblad is zorgvuldig geoogst, gedroogd en geconserveerd voor gebruik in de droge bloemisterij. Zowel de bruinachtige onderzijde als de groenachtige bovenzijde van de decoratieve bladeren laten duidelijk de natuurlijke bladstructuren zien. De ronde vorm met de gekartelde randen maakt de lotus een aantrekkelijke plant voor bloemstukken en natuurlijke decoraties op tafel. De decoratieve bladeren hebben geen steel.

De bladeren omlijsten een droog arrangement met exotische soorten. Of een lotusblad dient als basis voor kleinere droogmaterialen zoals lotusbollen of droogbloemen, die je op een klein sierbordje of dienblad schikt. De bladeren van de waterlelie zijn daarom ook ideaal als basis voor een potpourri. Als je liever een muurschildering maakt, kun je de natuurlijke gedroogde lotusbladeren in een waaiervorm rangschikken en voorzichtig opplakken.

Houd er rekening mee dat:
Deze droge planten zijn alleen voor decoratieve doeleinden en zijn niet geschikt voor consumptie of voor contact met voedsel !

Het is een natuurproduct ! Dit betekent dat het product onderhevig is aan natuurlijke schommelingen en kan afwijken van de opgegeven afmetingen in vorm, kleur, maat, breedte, lengte en diameter!

Accessoires en decoratieve artikelen die op productafbeeldingen worden weergegeven, zijn niet bij de levering inbegrepen.

Maat: ongeveer 12 cm - 20 cm
Kleur: natuurlijke kleuren
Materiaal: droogvellen
Hoeveelheid: 50 stuks
google_translate
Art.-nr.: 04509
Gewicht: 0,52 kg
Levering tot: 2. Oktober **

meer item foto's

Lotusbladeren gedroogd natuur droog decoratie lelieblad 50st
Lotusbladeren gedroogd natuur droog decoratie lelieblad 50st
Lotusbladeren gedroogd natuur droog decoratie lelieblad 50st
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.