Lentedecoratie, houten rups, tuindecoratie, insecten, decoratieve rups 4st

9,25 € *

2,31 € per Stuk

Levering tot 2. Februari **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

De schattige houten rupsen zijn een prachtige lentedecoratie voor in huis of tuinhuis! Zet de schattige insecten op je vensterbank of maak er mooie decoratieve arrangementen mee voor Pasen.

Elke rups is volledig gemaakt van hout en bestaat uit vijf bolvormige segmenten van verschillende grootte. De kop is de grootste bol, hij is beschilderd met een vriendelijk gezicht in rood en zwart en heeft bovenop twee kleine antennes. Het lichaam van de rups is ofwel pastelgroen of wit van kleur.

De liefdevol vormgegeven decoratieve rupsen van het kwaliteitsmerk Viana betoveren elke bloemdecoratie! Gebruik de houten rups om lenteachtige arrangementen of decoratieve arrangementen van potbloemen en kaarsen op een decoratief blad te decoreren. De veerfiguren zien er ook erg aantrekkelijk uit als tafeldecoratie voor op de tuintafel of op een plank.

Je kunt de houten rups ook als decoratie aan een cadeautje binden of als originele verrassing in de paasmand voor je geliefden plaatsen. - Vooral kinderen zullen dol zijn op de vriendelijke houten decoratieve dieren!

De rupsen komen twee keer gesorteerd in een set van 4 naar je toe. De set bevat twee rupsen in het groen en twee figuren in het wit. Combineer de mooie decoratieve insecten met de schattige houten slakken en andere tuindieren uit ons uitgebreide assortiment!

Afmeting: 5 × 3,5 × 11,5 cm
Kleur: wit, groen, zwart, rood
Materiaal: hout
Hoeveelheid: 4 stuks
Fabrikant: Viana ®
Art.-nr.: 12393
Gewicht: 0,45 kg
Levering tot: 2. Februari **

meer item foto's

Lentedecoratie, houten rups, tuindecoratie, insecten, decoratieve rups 4st
Lentedecoratie, houten rups, tuindecoratie, insecten, decoratieve rups 4st
* Alle prijzen incl. 21 % BTW Excl. verzendkosten. Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.