Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Lantaarn Orient Antiek Zilver Ø13cm H9,5cm

10,05 € * 5,25 € * U spaart 48% (4,80 €)

Levering tot 2. Oktober **

Gewoonlijk klaar voor verzending binnen 24 uur

Nog maar 8 in voorraad.

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Dromen uit de Arabische nachten komen uit met deze oosterse lantaarn in een antieke look. Het metalen vat heeft een aantrekkelijke versiering en is licht gepatineerd in zilver, waardoor het oppervlak een extreem antieke charme heeft. Binnen de lantaarn bevindt zich een cilinder die aan de boven- en onderkant open is en die de kaarsvlam van een theelicht perfect beschermt tegen de wind.

Stel je eens voor hoe prachtig het lichtspel eruit zal zien wanneer de vlam in de ornamenten breekt! Een warme zomernacht kan op een sfeervolle manier worden verlicht, of een romantische sfeer kan worden gecreëerd tijdens het diner. Eigenlijk komt het theelichtje extreem decoratief over. Welke plaats krijgt het bij jou?

Het metalen windlicht heeft een diameter van ongeveer 13 centimeter en een hoogte van ongeveer 9,5 centimeter. De glazen cilinder heeft een diameter van ongeveer 6,5 en een hoogte van 8,5 centimeter en is daarom geschikt voor standaard theelichtjes.

Hoogte windlicht : ca. 9,5 cm
Hoogte glas: ca. 8,5 cm
Diameter windlicht : ca. Ø13cm
Diameter glas: ca. Ø6,5cm
Materiaal: metaal, glas
Kleur: zilver
Hoeveelheid: 1 st

Art.-nr.: 66347
Gewicht: 0,2 kg
Levering tot: 2. Oktober **

meer item foto's

Lantaarn Orient Antiek Zilver Ø13cm H9,5cm
Lantaarn Orient Antiek Zilver Ø13cm H9,5cm
Lantaarn Orient Antiek Zilver Ø13cm H9,5cm
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.