Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Kunstmatige cactussen in een pot 20cm

7,10 € *

Levering tot 2. Oktober **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Als u op zoek bent naar een exotische, buitengewone en fascinerende splash van kleur, dan zal deze kunstmatige cactus in een pot u bevallen! Deze kunstmatige vetplant heeft kleine plukjes oranje kunstharen aan de randen, die erg zacht zijn en er mooi uitzien.

Dus je kunt de kunstmatige cactus op je vensterbank zetten met andere bloemen en nieuwe kleurencombinaties creëren die in je omgeving zullen schijnen. Maar ook geplaatst op een plank, een dressoir of een dressoir in de woonkamer, snijdt deze cactuspot een zeer goed figuur! Natuurlijk kunt u ook een woonkamerdecoratie voor uw verkoopkamer, etalage of toonbank creëren die uw klanten gegarandeerd zal verbazen!

Als onderdeel van het cactussubgenus is deze kunstmatige vetplant in de pot in totaal ongeveer 20 centimeter groot, de pot heeft een grootte van ongeveer 7,5 centimeter en een diameter van ongeveer 8 centimeter. De "potgrond" bestaat uit veel echte, kleine en zwarte stenen die aan elkaar zijn gelijmd en dus op echte aarde lijken. Dit resulteert in een heel natuurlijk totaalbeeld dat de hoge kwaliteit van deze kunstplant onderstreept.

Totale lengte:
ongeveer 20 cm
Afmeting pot:
ca. 7,5 cm
Diameter: ca. Ø8 cm
Kleur: wit, groen, oranje, natuurlijke kleuren
Materiaal: kunststof, steen
Hoeveelheid: 1 st

Art.-nr.: 800092-2
Gewicht: 0,22 kg
Levering tot: 2. Oktober **

meer item foto's

Kunstmatige cactussen in een pot 20cm
Kunstmatige cactussen in een pot 20cm
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.