Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Kunstlavendel in pot, lavendelpot, Mediterrane kunstplant

9,95 € * 8,50 € * U spaart 15% (1,45 €)

Levering tot 6. Augustus **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Haal dat mediterrane gevoel in huis met de mooie, levensechte decoratieve lavendel in een pot van het kwaliteitsmerk VIANA!

Voeg lavendel toe aan je decoratie en de paars bloeiende munt geeft je huis een vakantie tintje! Als je met planten decoreert, heeft dit een positief effect op het welzijn van de aanwezigen, als het ware getuigt het van verbondenheid met de natuur. Deze lavendelpot is bijzonder onderhoudsvriendelijk, omdat het een gedetailleerde replica is van de zijden bloem van echte lavendel. U hoeft zich dus geen zorgen te maken of de mediterrane plant het goed zal doen in uw woonruimte. Deze kunstlavendel bloeit continu!

De sierplant staat stevig in een zwarte kunststof plantenbak. Het oppervlak van de aarde in de pot is bedekt met groene vezels, wat een delicate laag mos suggereert. In totaal steken zes stengels lavendel uit de sierpot met zeer realistisch gekartelde kleinere en vele grote lavendelbladeren die aan de bovenzijde deels wit gewassen zijn waardoor ze een mat oppervlak krijgen. Vijf stelen leiden elk tot betoverende sprookjesachtige bloeiwijzen met gedeeltelijk gesloten knoppen en wijd open lavendelbloemen.

Plaats de lavendel afzonderlijk of als een groep. Je kunt meerdere lavendelpotjes mooi in een kruidenbakje of een siergoot zetten. Of combineer de mooie kunstplant met andere mediterrane kruiden zoals tijm en rozemarijn. De decoratieve lavendel staat ook mooi in de keuken op de vensterbank of kruidenrek met kunstmatige salie of basilicum. U kunt de resistente potplant ook buiten of in een bedrijfspand gebruiken. Ontwerp mediterrane displays of zet de etalages van een reisbureau in scène met lavendeldecoraties. In het Italiaanse restaurant kunnen decoratieve potten met lavendelbloemen tafels of meubels versieren.

De hoogwaardige kunstbloempot met mediterrane lavendel heeft een totale hoogte van 34 centimeter. De drie witte kerstroosbloesems zijn ongeveer 5,5 centimeter in doorsnee. De vier kegels zijn ongeveer 2,5 - 3 x 5 - 6,5 centimeter groot.

Totale hoogte:
ongeveer 34 cm
Totale diameter: ca. Ø20cm
Afmeting bloeiwijzen: circa 8 × 5 cm
Hoogte pot: circa 9cm
Diameter pot: ca. Ø9,4 cm
Diameter van het standoppervlak : ca. Ø6,5cm
Kleur: groen, paars, zwart, wit
Materiaal: kunststof
Hoeveelheid: 1 stuk
Art.-nr.: 11905
Gewicht: 0,64 kg
Levering tot: 6. Augustus **
Kunstlavendel in pot, lavendelpot, Mediterrane kunstplant
Kunstlavendel in pot, lavendelpot, Mediterrane kunstplant
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.