Kunstbloemen & planten

meer categorieën

Boeket

Boeket Of het nu gaat om een doop, een verjaardag of een bedrijfsjubileum - geen boeket kan zonder boeket! Hier vindt u hoogwaardige kunstzijdebloemen en kunstplanten die in chique boeketten aan elkaar zijn gebonden. Het assortiment van onze online shop omvat een grote verscheidenheid aan verschillende kunstbloemen, die geschikt zijn als bloembakken voor elke stemming en elke gelegenheid.

U hebt dus de keuze om u te laten inspireren door charmante kunstmatige rozen, zomerzonnebloemen, nobele chrysanten en vrolijke...

Cactussen & vetplanten

Cactussen & vetplanten Soms moet het gewoon een exotische decoratie zijn! De elegante cactussen en vetplanten uit ons assortiment zijn altijd opvallend als hoogwaardige kunstplanten en onmisbaar voor een kleurrijke zomerse decoratie. In onze online shop vindt u een mooie selectie kunstmatige cactusplanten voor bijna elk decoratieidee. Of je nu betoverd wordt door een stevige muurpeper, een bloeiende cactus of een mooie aloë - de opwindende selectie biedt de juiste decoratieve plant voor elke cactusliefhebber!
Sommige decoratieve...

Deurkrans & kransen

Deurkrans & kransen Is er iets mooiers dan een heldere deurkrans of kransen met bloemen die u kunt gebruiken als tafeldecoraties, wanddecoraties of raamdecoraties? Ontdek ons geselecteerde assortiment kransdecoraties, bestaande uit hoogwaardige kunstplanten, fijne zijden bloemen en echte takken. Of u nu op zoek bent naar een sierlijke kerstkrans, een kleurrijke herfstkrans of een lenteachtige bloemenkrans - de kransen uit onze online shop bieden voor elke gelegenheid iets!

U kunt dus effectief een Thanksgiving-dag, een...

Exotische bloemen

Exotische bloemen Geef uw decoratie dat zekere iets met de exotische bloemen van Floristik24, de online shop voor professionele decoratieve artikelen en creatieve handwerkideeën! Hier vindt u perfecte imitaties van fascinerende exotische soorten zoals een artisjok, een strelitzia, een calla of een hyacint. De hoogwaardige zijden bloemen zijn deels verpakt als grote individuele stukken en deels als een bundel, die veel mogelijkheden voor decoratie opent. Je kunt het gebruiken om een chique tafelvaas te versieren of zelfs een mooi...

Foam roos & decoratieve rozen

Foam roos & decoratieve rozen U vindt schuimrozen en decoratieve rozen in onze winkel in een bijzonder grote selectie: normaal formaat of in mini-formaat, individueel of gebonden en in veel verschillende kleuren. Er is dus voor elke smaak een geschikte roos. Foamrozen zijn gemaakt van speciaal schuimplastic, waardoor de rozen er niet alleen echt uitzien, maar ook aanvoelen. De delicate en liefdevol gevormde rozen hebben allemaal één ding gemeen:

Ze zijn ideaal voor handwerk en decoratie.

Onze schuimrozen zijn geschikt voor...

Kunstplanten

Kunstplanten Als u een frisse en groene ruimtedecoratie wilt ontwerpen, mag u ons brede assortiment kunstplanten niet missen! De hoogwaardige en nobele kunstplanten vullen elk decoratie-idee aan en brengen er een prachtige swing uitstraling in. In onze online winkel kunt u een brede selectie decoratieve planten voor uw kamerdecoratie, wanddecoratie of tafeldecoratie krijgen, van een bossige klimoprank tot een elegante buxustak tot een mooi gevormd callablad.

U kunt dus niet alleen uw huis effectief decoreren, maar ook de...

Orchideeën

Orchideeën Gratie, schoonheid, elegantie - deze voorwaarden belichamen orchideeën als geen andere plant.
De prachtige exotische soorten werden 2500 jaar geleden in het Chinese rijk gekweekt en werden daar beschouwd als de koningin van de bloemen. De Azteken verbouwden ook orchideeën in de tuinen van hun heiligdommen.
Orchideeën komen wereldwijd veel voor. De 1000 geslachten met maximaal 30.000 soorten produceren een bijna ongelooflijke verscheidenheid aan vormen en kleuren. De meeste orchideeën groeien aan bomen...

Plantenbal & -ballen

Plantenbal & -ballen Bent u op zoek naar een chique groene ruimtedecoratie voor uw appartement? Dan zul je de kunstmatige plantenballen en ballen uit ons assortiment leuk vinden! In onze online shop vindt u verschillende maten van de hoogwaardige kunstplanten en kunt u uw decoratie-ideeën precies volgens uw ideeën implementeren. Of je nu een middelgrote boekenbal, een kleine grasbal of een grote decoratieve bal van paarse bloemen nodig hebt - je vindt hem hier! De pittoreske decoratieve ballen zijn visueel perfect gebaseerd op uw...

Slingers

Slingers Wil je je gang opnieuw inrichten, maar heb je geen inspiratie? Dan zullen deze kunstmatige plantenslingers en bloemenslingers het probleem voor u oplossen! Of het nu gaat om kunstbukshout of kleurrijke herfstbladeren - deze hoogwaardige kunstplanten zijn altijd een succesvolle blikvanger als kamerdecoratie en wanddecoratie.

In onze online shop vindt u een grote selectie slingers gemaakt van fijne kunstbladeren en heldere bloemen.


U kunt dus decoratieve slingers gebruiken, bijvoorbeeld om uw...

Tuinbloem & Weidebloem

Tuinbloem & Weidebloem Laat u betoveren door krachtig bloeiende tuinbloemen en weidebloemen, zelfs in de winter! De hoogwaardige en heldere zijden bloemen van Floristik24, de online winkel voor sensationele decoratieve artikelen en creatief handwerk, zien er niet alleen bedrieglijk echt uit, maar brengen ook veel plezier in uw woonkamer. Hier vindt u kunstbloemen zoals perfect gevormde heldere zonnebloemen, elegante dahlia's en prachtige hortensia's. Decoratief gras, tulpen en sneeuwklokjes wachten ook op een nieuwe plek in uw...
Zijden bloemen en kunstplanten in ons assortiment zijn perfecte kopieën van hun natuurlijke rolmodellen. Als decoratie voor bruiloften en feestelijke gelegenheden, als tafeldecoratie thuis of in restaurants, geven de artistiek ontworpen textielbloemen een prachtige ambiance.

Hier vindt u een grote selectie van verschillende soorten, gemaakt van echt zijde, kunststof en hoogwaardig textiel. De kunst- en zijden bloemen zijn afzonderlijk verkrijgbaar, als een kant-en-klaar boeket, als een kunstplant in een pot of een kunstboeket.

Textielbloemen, zijden bloemen en kunstplanten als boeket, boeket of individueel voor decoraties

De selectie van individuele exemplaren varieert van rozen, hortensia's en chrysanten tot allium, cymbidium en lelies tot strelizia's en orchideeën. Individuele zijden bloemen en kunstbloemen zijn ideaal voor verdere verwerking tot bloemstukken, boeketten en decoraties. Kunstplanten in potten zoals witte agapanthus, verschillende gekleurde orchideeën, blauwe, gele en rode viooltjes zien er niet alleen bedrieglijk echt uit. In tegenstelling tot hun natuurlijke tegenhangers, gaan ze voor altijd mee.

Gebonden boeketten van kunstmatige rozen, zijden bloemen, chrysanten, tulpen, ranunculus, zwarte susanne en schaakbloemen zijn onmiddellijk klaar voor gebruik als tafeldecoratie. Je kunt ook kleurrijke gemengde boeketten van zijden bloemen en textielbloemen bestellen, evenals grasmatten voor paas- en zomerdecoraties. De kunstmatige rozenharten, de rozenblaadjes met het label "Just Married" en de mini-roosjes van schuim zijn vooral charmant voor bruiloften.

google_translate
Youtube Channel