Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Kreeft 42cm x 23cm

28,45 € *

Levering tot 25. Juni **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Kreeft - een echte delicatesse onder de zeedieren. Deze kunstmatige kreeft is indrukwekkend en levensecht in grootte. Het ontwerp was zeer nauw gebaseerd op het natuurlijke origineel, zodat de decoratieve kreeft ideaal kan worden gebruikt als een restaurantdecoratie, displaydecoratie of als een stijlvolle dummy voor bijvoorbeeld het theater.

Wilde kreeften, Homarus, bereiken gemakkelijk de leeftijd van 50 - dat is opmerkelijk, niet? Maar deze hoogwaardige kreeft is gemaakt van polyresin en gaat daarom veel langer mee. Overal waar bederfelijk voedsel niet geschikt is voor decoratie, kunt u gemakkelijk terugvallen op dergelijke realistische poppen. Ook bijzonder coherent: een zomerdecoratie geheel in de maritieme stijl!

De decoratieve kreeft heeft de grootte van 42 bij 23 centimeter.

Afmetingen: ca. 42 cm x 23 cm
Kleur: bruin, wit, zwart, oranje, blauw
Materiaal: polyresin
Hoeveelheid: 1 st
Art.-nr.: 828422
Gewicht: 0,7 kg
Levering tot: 25. Juni **
Kreeft 42cm x 23cm
Kreeft 42cm x 23cm
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.