Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Korreldecoratie Triticale als Bund Natur 1bund

3,65 € * 3,10 € * U spaart 15% (0,55 €)

Levering tot 2. Oktober **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Bent u op zoek naar een natuurlijke graandecoratie voor uw rustieke brouwerij? Dan is dit stel echte triticale granen uit de natuur precies goed voor jou! Triticale, in het Latijn ook Triticosecale genoemd, is een hybride van tarwe en rogge, die in het Latijn Triticum aestivum en Secale cereale worden genoemd. Uitwendig lijkt de gemengde korrelvorm op een gerstcluster en dus kun je eenvoudig de mooie, gedroogde decoratieve korrel met zijn gebonden oren en luifels op een tafelloper plaatsen en zo een aantrekkelijke tafeldecoratie voor het volgende brouwfeest maken.

U kunt de graanbundel echter ook gebruiken als raamdecoratie, bijvoorbeeld voor de etalage van een bakkerij of in het grote raam in uw huis. De korenschoof met de gelijkenis met gerst is ook een uitstekende basis voor een bloemstuk: versier het eenvoudig met een mooi zijden lint en neem vervolgens een reeks pompoenen en kastanjes met wikkeldraad op in de schoof.

De triticale als een bos uit de natuur bestaat uit talloze rietjes vastgebonden met een koord en is ongeveer 80 centimeter lang en heeft een gewicht van ongeveer 150 gram. Let op: dit is een natuurlijk product en er kunnen natuurlijke schommelingen in grootte en gewicht zijn. De natuurlijke kleur van de tritische bundel in groene, gele en bruine tinten past goed bij tal van decoratie-ideeën die u kunt gebruiken om uw lente-, zomer- en herfstdecoraties op te frissen.

Afmeting: ongeveer 80cm
Gewicht: ongeveer 150 gram
Kleur: natuurlijke kleuren
Materiaal: triticale, koord
Hoeveelheid: 1 bos

Opmerking: accessoires en decoratieve artikelen die op productafbeeldingen worden getoond, maken geen deel uit van het assortiment, tenzij ze uitdrukkelijk zijn inbegrepen.
Art.-nr.: 4-GERSTE
Gewicht: 0,3 kg
Levering tot: 2. Oktober **

meer item foto's

Korreldecoratie Triticale als Bund Natur 1bund
Korreldecoratie Triticale als Bund Natur 1bund
Korreldecoratie Triticale als Bund Natur 1bund
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.