Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Kokosgaren naturel Ø4mm 15m

1,85 € *

0,12 € per m

Levering tot 6. Augustus **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Het kokosgaren is scheurvast en weerbestendig. Het duurzame kokostouw van Prima Flora kan je gebruiken om grotere planten vast te binden of om jonge bomen tijdens de opkweekfase vast te zetten in hun steunframe. Het bruine bindkoord van stevige kokosvezels houdt het op zijn plaats en is zacht voor de gevoelige boomschors zonder erin te snijden tijdens de groei. - Voor het inbinden van bomen gebruik je daarom het beste het klassieke kokoskoord!

Natuurlijk kunt u het bindkoord ook op verschillende manieren op creatief gebied gebruiken! Gebruik de kunstzinnige macramé-techniek om hanging baskets of decoratieve wandkleden te knopen. Of je kunt het garen om een bak of een krans wikkelen die met hete lijm is bedekt om de voorwerpen ermee te versieren. Je kunt het touw ook als handvat aan een doos of iets dergelijks bevestigen. - Zoals u kunt zien, zijn de mogelijke toepassingen zeer divers!

Het garen bestaat uit 100% natuurlijke kokosvezels. Je ontvangt het kokostouw opgewonden in een praktische bundel van 15 meter. De diameter van het touw is ongeveer 4 millimeter.

Opmerking: accessoires en decoratieve items die op productafbeeldingen worden getoond, maken geen deel uit van het assortiment, tenzij ze uitdrukkelijk zijn inbegrepen.

Diameter: ongeveer Ø4 mm
Lengte: ongeveer 15 meter
Kleur: naturel
Materiaal: 100% kokosvezel
Art.-nr.: 631500
Gewicht: 0,45 kg
Levering tot: 6. Augustus **
Kokosgaren naturel Ø4mm 15m
Kokosgaren naturel Ø4mm 15m
Kokosgaren naturel Ø4mm 15m
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.