Kerstdecoratie ster / hart / boom, houten hanger, adventsdecoratie H10 / 12.5cm 3st

12,80 € *

4,27 € per Stuk

Levering tot 13. December **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Met deze dromerige kerstdecoratie van ster, hart en dennenboom heb je drie prachtige houten hangers voor je adventsdecoratie!

De echt houten kersthangers zijn aan beide kanten versierd met gouden glitters en kleine decoratieve sterretjes, de onderste helft is naturel en de typische houtnerf is erg mooi om te zien.

Gebruik de houten decoraties in Advent als boomdecoratie of creëer sfeervolle decoraties met de houten hangers! De adventshangers met gouden decor zijn bijzonder geschikt om midden in een krans te hangen. - Lichtkettingen of kaarslicht laten de gouden glitter van de houten hangers bijzonder mooi schitteren!

U kunt de spar, ster en hart ook verwerken in bloemstukken of een krans als tafeldecoratie. Of u kunt de kersttrailer gebruiken als raamdecoratie of aan een kroonluchter.

De houten ster, decoratief hart en dennenboom, die je samen in een harmonieuze set van 3 krijgt, zijn ook bijzonder geschikt als cadeaulabels die je ook kunt labelen met waterdichte verf. - Of je kunt de unieke adventsdecoratie van VIANA gebruiken als strooidecoratie voor de kersttafel.

Houd er rekening mee dat:
Het is een natuurproduct ! Dit betekent dat het product onderhevig is aan natuurlijke schommelingen en kan afwijken van de opgegeven afmetingen in vorm, kleur, maat, breedte, lengte en diameter!

Accessoires en decoratieve artikelen die op de productafbeeldingen worden weergegeven, zijn niet bij de levering inbegrepen.

Totale lengte: ca. 22-26cm
Afmeting: ca. 12,5 × 13 cm / ca. 10 × 10,5 cm / ca. 12,5 × 11 cm
Diameter: ca. 1,5 cm
Kleur: natuurlijk, goudkleurig
Materiaal: hout, jute koord, metaal, glitter, ster pailletten
Productreeks: VIANA
Aantal: 3 stuks in een set, gesorteerd
google_translate
Fabrikant: Viana ®
Art.-nr.: 01293
Gewicht: 0,45 kg
Levering tot: 13. December **

meer item foto's

Kerstdecoratie ster / hart / boom, houten hanger, adventsdecoratie H10 / 12.5cm 3st
Kerstdecoratie ster / hart / boom, houten hanger, adventsdecoratie H10 / 12.5cm 3st
* Alle prijzen incl. 21 % BTW Excl. verzendkosten. Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.