Kerstdecoratie 2020

meer categorieën

Decoratief bord

Decoratief bord Een prachtig versierd bord maakt een feestelijk gedekte tafel echt perfect. In ons assortiment vindt u goedkope plastic borden voor uw kersttafels. Of het nu als basis is voor de adventskrans, als een koekjesbord of versierd met kaarsen - de veelzijdige decoratieve platen kunnen worden gebruikt om tal van ideeën voor uw advent- en winterdecoraties te implementeren.

U kunt de kerstplastic borden in vierkante, rechthoekige of ronde vormen goedkoop online in verschillende looks bestellen. De feestelijke tinten...

Kandelaars & lantaarns

Kandelaars & lantaarns Kaarsen zijn een integraal onderdeel van Advent en Kerstmis. Het warme licht en het flikkeren van de vlam stralen contemplatie en gezelligheid uit. Vooral in het donkere seizoen zijn kaarsen en lantaarns decoratie voor de ziel.

In ons assortiment vindt u vele kerstkandelaars, theelichtjes en lantaarns voor uw winter-, advent- en kerstdecoraties. Onze gekleurde stervormige kandelaars verfraaien niet alleen uw adventskrans, maar helpen ook met de lekplaat om te voorkomen dat de krans vlam vat wanneer de kaars...

Kerstballen

Kerstballen Elk kerstfeest heeft minimaal één kerstbal nodig! Bij Floristik24, de online winkel voor ambachtelijke benodigdheden en decoratieve artikelen, vindt u kerstboomballen in veel verschillende maten, klassieke en moderne kleuren, met matte of glanzende oppervlakken en voor ophangen, spelden en leggen. Bovendien wordt het kerstassortiment aangevuld met spiegelbessen, die ook in een breed scala beschikbaar zijn.

Dus je kunt je kerstdecoratie op de klassieke manier...

Kerstboomversiering

Kerstboomversiering De kerstboom versieren is een van de mooiste rituelen voor de kerst. Jaar na jaar transformeren kerstboomversieringen een groene naaldboom in een feestelijk versierde kerstboom. In onze online shop vindt u goedkope artikelen voor adventsdecoraties en kerstboomversieringen voor ophangen en staan.

Onze kerstballen, decoratieve rendieren, kegels en kerstlaarzen creëren een kerstsfeer in woonkamers, als raamdecoratie, als tafeldecoratie en buitenshuis.

Kegels, kerstballen, rendieren...

Kerstmis

Kerstmis Wanneer de eerste sneeuw rustig voor het raam valt en kerstkoekjes hun onweerstaanbare geur door het hele huis verspreiden, bereid je dan voor op het komende festival met een smaakvolle kerstdecoratie. Of het nu klassiek, modern of extravagant en glamoureus is: in onze online shop vindt u een grote selectie van fantastisch mooie kerstdecoraties voor elke smaak, wat de verwachting voor kerstavond onmetelijk maakt.

Voor een elegante, unieke decoratie kunt u...

Kunstsneeuw

Kunstsneeuw Kunstmatige sneeuw- en ijskristallen mogen niet ontbreken voor een winterdecoratie. In ons assortiment bieden we verschillende vormen van kunstmatige sneeuw, ijspegels, sneeuwballen en sneeuwsterren. Onze decoratieve sneeuw is geschikt voor etalagedecoraties, winterdecoraties in winkels of voor kerstdecoraties in de horeca. Onze kunstsneeuwproducten bieden veel creatieve toepassingen, niet alleen voor professionele decorateurs, maar ook voor hobbyisten en bloemisten.

Kerst winterversiering...

LED-kerstverlichting

LED-kerstverlichting Wanneer de dagen korter en korter worden in het adventsseizoen, gaan veel lichtketens voor traditionele kerstlichten tegelijkertijd aan. Of het nu buiten is in gebouwen, winkels, tuinen of in woonkamers, op ramen en kerstbomen - onze LED-sprookjes voor binnen- en buitengebruik brengen veel licht en een feestelijke sfeer in het donkere seizoen.

Advent- en kerstverlichting met energiebesparende LED-kerstverlichting

In onze online shop vindt u goedkope kerstverlichting in...

Nieuwjaars decoratie

Nieuwjaars decoratie Met de oudejaarsavonddecoratie van Floristik24, uw online winkel voor decoratieve artikelen en creatieve handwerkideeën, wordt uw oudejaarsfeest gegarandeerd een prachtige avond! Hier vind je geweldige bloemendecoraties voor je kamerplanten zoals pluggen met veel geluk, elegante tafeldecoraties zoals een zwarte cilinder en grappige decoraties voor je ladekast als een vrolijke schoorsteenveger! Met de leuke feestartikelen kun je zowel thuis een feest versieren of het gebruiken als souvenir voor een nieuwjaarsfeest...

Zijden bloemen en sparren

Zijden bloemen en sparren Het winterseizoen heeft zijn eigen bloemenschatten. Het is het seizoen voor poinsettia, kerstroos en sterbloesem. Ons assortiment omvat deze en vele andere winterplanten als kunstzijde bloemen en planten. We hebben de bedrieglijk realistisch ogende kunstplanten van echt zijde, textiel en hoogwaardige kunststof samengesteld, speciaal voor uw winter-, advent- en kerstdecoraties.

Dennengroen, zijden bloemen en kunstplanten voor tafeldecoraties en raamdecoraties

Onze...
We bieden je een uitgebreid assortiment winterdecoratieartikelen zodat veel lichten voor jou en je klanten schijnen tijdens Advent en Kerstmis en dat prachtige decoraties een kerstsfeer creëren. Ons assortiment kerstdecoraties varieert van nostalgisch tot romantisch tot modern designgereedschap. Blader door ons grote kerstassortiment en u vindt gegarandeerd de juiste artikelen voor uw floristische verwerking en decoraties.

Feestelijke stemming op komst en Kerstmis met winterdecoraties

Hier vindt u tal van kaarsen, kandelaars en theelichten voor verdere verwerking voor adventskransen, voor kerstbomen of als tafeldecoratie. Onze sprookjes binnen en buiten laten het huis en de tuin stralen in een feestelijke gloed. Of het nu gaat om kerstballen, glazen sterren of slingers - met onze kerstdecoraties kunt u individuele kerstbomen, sfeervolle kamers en uitnodigende banketten ontwerpen.
Voor kerstkransen krijg je speciale accessoires zoals gedroogd fruit en decoratieve schotels, evenals brandveilige kerstkaarsen. Onze bedrieglijk realistisch ogende bloemen, kunstplanten en dennengroen zijn ideaal voor feestelijke tafels, wand- en raamdecoraties. Met onze kerstartikelen kunt u ook etalages stijlvol decoreren. We bieden allerlei kunstsneeuw voor winterdecoraties in winkels of thuis.
Met onze kerst- en adventsdecoraties ben je goed uitgerust voor het festival van de liefde.


google_translate
Youtube Channel