Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Keramiek vis maritiem, siervis blauw L11.5 4st

19,05 € *

4,76 € per Stuk

Levering tot 6. Augustus **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Zet bijzondere accenten in uw badkamerdecoratie met vissen van keramiek!

Met deze mooie decoratieve vis in blauw breng je een maritieme sfeer in je badkamer: of je hem nu op de badkamerkast, op de gootsteen of vensterbank plaatst, de aanblik van de prachtige keramische decoratie zal zeker niet alleen noorderlicht en sportvissers plezieren.

De vissen van keramiek maken indruk met hun grappige uiterlijk. Het bolvormige lichaam is voorzien van een patroon van cirkels in reliëf. Met grote wiebelogen en vissenstaarten bubbelen de decoratieve vissen door je badkamerdecoraties. Je kunt de mooie vissendecoratie ook gebruiken als maritieme decoratie voor een standparty, als vis voor in de etalage van een reisbureau of als zeedecoratie samen met souvenirs van je laatste vakantie aan zee.

De vis wordt geleverd in een set van 4 stuks. Elk van de vissen in de set is identiek ontworpen: het keramische dier is bedekt met een glanzend blauw glazuur, met vinnen, mond en ogen weggelaten en geeft de vis een mooi contrast.

Tip: Combineer de blauwe keramiek vis met het kleinere model vissen uit ons maritiem keramiek assortiment!

Afmeting: circa 11,5 x 8 x 8,5 cm
Kleur: blauw, naturel, wit, zwart
Materiaal: keramiek
Hoeveelheid: 4 stuks
Art.-nr.: 522088-012-502
Gewicht: 1,02 kg
Levering tot: 6. Augustus **
Keramiek vis maritiem, siervis blauw L11.5 4st
Keramiek vis maritiem, siervis blauw L11.5 4st
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.