Kabellier, tuigage L80cm wit, blauw, natuurlijk

15,55 € *

Levering tot 13. December **

Gewoonlijk klaar voor verzending binnen 24 uur

Nog maar 1 in voorraad.

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Om de maritieme decoratie in uw vakantiehuis, etalage of gewoon in uw badkamer te voltooien, pak deze decoratieve kabellier in blauw, wit en natuurlijk, die deel zou kunnen uitmaken van het tuigage van een schattige zeilboot! Het decoratieve item gemaakt van polyresin, hout en jute koord kan aan de lus of aan de witte haak worden gehangen en wordt op deze manier een charmante muur- of raamdecoratie.

Als je een verjaardagsfeest wilt organiseren met een nautisch motto, is het ook een goed idee om de decoratiehanger in de tafeldecoratie op te nemen in plaats van aan de muur te bevestigen: schik het op een turquoise of donkerblauwe tafelloper, voeg een spreidendecoratie toe Voeg schelpen en zeesterren toe en maak het totaalbeeld compleet met kleine houten vuurtorens en boten. Als het hele ding wordt verlicht door theelichtjes in bijpassende lantaarns, die je ook in ons assortiment kunt vinden, staat niets de viering in de weg. Welnu: Ahoy!

Over het algemeen is de kabellier die je kunt ophangen als het meest decoratieve deel van het tuig van een zeilboot ongeveer 80 centimeter lang. Het midden van de riemschijf is ongeveer 9 x 15 x 9,5 cm.

Lengte : ongeveer 80 cm
Maat katrol : ca. 9 cm x 15 cm x 9,5 cm
Kleur : wit, blauw, natuurlijk
Materiaal : hout, jute koord, polyresin
Hoeveelheid : 1 st
Art.-nr.: 351279
Gewicht: 0,6 kg
Levering tot: 13. December **

meer item foto's

Kabellier, tuigage L80cm wit, blauw, natuurlijk
Kabellier, tuigage L80cm wit, blauw, natuurlijk
* Alle prijzen incl. 21 % BTW Excl. verzendkosten. Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.