Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen

Hüdig+Rocholz

Het bedrijf Hüdig + Rocholz produceert verpakkingen en werkstationsystemen van de hoogste kwaliteit op het gebied van ergonomie en ontwerp. In onze online shop vindt u een selectie van verpakkingssystemen die optimaal voldoen aan de individuele eisen van bloemistenwinkels.

Voor bloemisten biedt Hüdig + Rocholz afwikkelaars en muurbeugels met geschikte snijsystemen en het bijbehorende verpakkingsmateriaal. De dispensers voor bloemenfolie en papier kunnen aan de muur of onder werktafels worden gemonteerd. Als uitbreiding op bestaande pakstations zijn de opzetstukken in verschillende lengtes verkrijgbaar. Papier- en folierollen kunnen op de brede dispenser worden gemonteerd, het kwaliteitsmerk Hüdig + Rocholz biedt hulpstukken met 6 tot 8 rollen voor cadeaulintspoelen.

Flexibel uitbreidbare verpakkingssystemen voor cadeaulinten, folies en papierrollen in bloemenwinkels

Of het nu gaat om grote of kleine winkelruimte - de verschillende systemen zijn ontworpen voor verschillende ruimtevereisten. Voor kleine bloemenwinkels zijn bijvoorbeeld de ruimtebesparende tafeldispensersystemen geschikt. De afzonderlijke onderdelen kunnen ook worden gecombineerd en uitgebreid. Dit maakt flexibel werkplekontwerp mogelijk.

Hüdig + Rocholz richt zich ook op gebruiksgemak. De dispenser voor bloemenverpakking kan met één hand worden bediend dankzij het geïntegreerde snijsysteem. De rollen kunnen eenvoudig worden gemonteerd en opnieuw worden vervangen. De werkpleksystemen met geïntegreerde snij-apparaten voldoen ook aan de hoogste eisen voor arbeidsveiligheid.

Hüdig+Rocholz Artikel

Papieren folie wanddispenser ZAC 75 cm Papieren folie wanddispenser ZAC 75 cm

Papieren folie wanddispenser ZAC 75 cm

115,20 € *

Papieren folie onder tafeldispenser ZAC 50cm Papieren folie onder tafeldispenser ZAC 50cm

Papieren folie onder tafeldispenser ZAC 50cm

113,60 € *

Papieren folie onder tafeldispenser ZAC 75cm Papieren folie onder tafeldispenser ZAC 75cm

Papieren folie onder tafeldispenser ZAC 75cm

129,00 € *

Opzetdispenser voor papierfolie ZAC 50cm Opzetdispenser voor papierfolie ZAC 50cm

Opzetdispenser voor papierfolie ZAC 50cm

125,45 € *

Tafel tape dispenser 6-8 rollen Tafel tape dispenser 6-8 rollen

Tafel tape dispenser 6-8 rollen

90,85 € *

Opzetdispenser voor 8 spoelen Opzetdispenser voor 8 spoelen

Opzetdispenser voor 8 spoelen

235,15 € *

* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.