Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Houten zwemring, maritieme decoratie, reddingsboei Ø31cm

14,95 € *

Levering tot 25. Juni **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

De houten zwemring siert een restaurant of passagiersschip sfeervol als maritieme decoratie, maar ook als etalage decoratie in een reisbureau, als tafeldecoratie voor een zomerfeestje of als nautische baddecoratie, creëer je een maritieme flair in je interieur met deze reddingsboei in wit en blauw.

De kleine decoratieve zwemring van hout is voor zijn typische uitstraling in vier delen in twee kleuren verdeeld, waarbij de blauwe kleur slechts voorzichtig wordt toegepast voor een aansprekende stijl in shabby chic. Een dik jutekoord markeert deze onderverdelingen, tegelijkertijd loopt het jutelint rond het decoratieve drijfhulpmiddel, dat tevens dient om de decoratieve reddingsboei op te hangen.

Of het nu gaat om een zomerse decoratie aan een haak aan de muur of als tafeldecoratie voor een strandfeest, de rustieke decoratie-zwemring ziet er net zo stijlvol uit als een eenvoudige deurkrans of gedecoreerde raamdecoratie.

Combineer de decoratiering met andere maritieme decoratieaccessoires uit ons uitgebreide decoratieassortiment voor een fascinerende badkamer- of scheepsdecoratie!

Accessoires en decoratieve artikelen die op de productafbeeldingen worden getoond, zijn niet bij de levering inbegrepen.

Buitendiameter met lint: ca. Ø31cm
Buitendiameter van de houten ring: ca. Ø28,5cm
Binnendiameter: ca. Ø16,5 cm
Dikte: ongeveer 2 cm
Kleur: blauw, wit, natuur
Materiaal: hout, jute
Hoeveelheid: 1 stuk
Art.-nr.: 364.395
Gewicht: 0,86 kg
Levering tot: 25. Juni **
Houten zwemring, maritieme decoratie, reddingsboei Ø31cm
Houten zwemring, maritieme decoratie, reddingsboei Ø31cm
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.