Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Houten stuur, nautische decoratie, maritiem Ø34,5cm

18,70 € *

Levering tot 25. Juni **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

De nautische decoratie in de vorm van een houten stuur ziet eruit alsof het stuur afkomstig is van een oude zeemanskotter met zijn gekleurde look van witgekalkt hout met een delicate blauwe tint aan één kant. Opzettelijk ontworpen schuursporen en het onregelmatig opbrengen van verf van de maritieme houtdecoratie onderstrepen deze indruk nog eens extra.

Om de handvatten van het scheepsroer is een smal juteband gewikkeld. Deze jute-decoratie roept associaties op met de touwen van schepen en versterkt de rustieke vintage look van het decoratieve stuurwiel in shabby chic.

Het sierstuurwiel kan gebruikt worden als scheepsversiering of als etalagedecoratie voor een reisbureau. Het stuur is ook zeer geschikt als nautisch accessoire als zomerdecoratie in uw tuin, als feestversiering of om uw badkamer mee vorm te geven.

Uitgerust met een metalen hanger aan de achterkant, kan de stuurwielversiering handig worden opgehangen als muurdecoratie of u kunt de maritieme decoratie op uw tafel zetten als zeeversiering.

Combineer het houten stuurwiel met andere maritieme decoratieve elementen zoals een decoratieve reddingsboei, schelpen of een visnet om op te leggen of op te hangen. Ook visfiguren of kleine vuurtorens kunnen het maritieme ensemble stijlvol afmaken.

Accessoires en decoratieve artikelen die op productafbeeldingen worden getoond, zijn niet bij de levering inbegrepen.

Doorsnede: ca. Ø34,5cm
Dikte: ongeveer 2 cm
Materiaal: hout, jute, metaal
Kleur: wit, blauw, natuurlijke kleuren
Hoeveelheid: 1 stuk
Art.-nr.: 364.393
Gewicht: 0,68 kg
Levering tot: 25. Juni **
Houten stuur, nautische decoratie, maritiem Ø34,5cm
Houten stuur, nautische decoratie, maritiem Ø34,5cm
Houten stuur, nautische decoratie, maritiem Ø34,5cm
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.