Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Houten sierwalvis met grijze basis, naturel 26cm

11,10 € *

Levering tot 6. Augustus **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Zachte reus erg klein: de walvis als decoratie van maritiem hout getuigt van je passie voor de majestueuze zeezoogdieren. Gemaakt van massief hout, opent het zijn mond en zwaait zijn staartvin alsof hij op het punt staat opnieuw te duiken. De voorkant is in meerdere kleuren geverfd. Dit zorgt voor prachtige glanseffecten - alsof het net uit het water komt. Maar het natuurlijke, nobele hout blijft ook duidelijk zichtbaar.

De decoratieve walvis past daarom bijzonder goed bij houten meubels. Of het nu op de ladekast, in de boekenplank of op de tafel is - een oceaangevoel wordt gegarandeerd met dit decoratieve figuur. Het is daarom bijzonder geschikt voor een zomerse decoratie met een nautisch tintje. De houten figuur staat op de houten basis tegen kantelen. Misschien kun je de walvis regelen met andere maritieme accessoires. U vindt een brede selectie in onze winkel. Of misschien wil je het trotse dier weggeven? - Steek dan een wenskaart in zijn mond. Het is gegarandeerd betrouwbaarder dan een boodschap in een fles!

De houten walvis komt met de basis tot een totale hoogte van ongeveer 12 centimeter. Het decoratiefiguur zelf heeft een geschatte breedte van 26 centimeter en een hoogte van ongeveer 6 centimeter.

Afmetingen walvis (breedte x hoogte x diepte): ca. 26 cm × 6 cm × 2,5 cm
Totale hoogte met voet: ca. 12 cm
Voetafdruk (breedte x diepte): ca. 10 cm x 5,5 cm
Kleur: natuurlijke kleuren, grijsblauw, donkerblauw
Materiaal: hout, metaal
Hoeveelheid: 1 st
Art.-nr.: 613736-72
Gewicht: 0,5 kg
Levering tot: 6. Augustus **
Houten sierwalvis met grijze basis, naturel 26cm
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.